Sayın Kebir kusurumabakmayın bu şirket 1,26 da iken o ara 0,70 lerden hatta 2028 e kadar bir cacık olmaz diyenler varken nerede idiniz?
Bakın bununla beraber bir de enerji ihalelerinde 86 mln dolar harcamış elini öpene 100 mln dolara satılabilecek liman + ben dim 700 siz deyin 1000 dönüm izmirin göbeğinde arazi = 166 mln dolar.
Ama ben hepinizin sıkıntısını çok iyi anlıyorum.Mallanamıyorsunuz esas almanız gereken yerde.Saygılarımla.
Bu hisse tekniğe göre uzun vadeli yükselişe geçti. Takibimde.
Çok iyi teknikçiyim söyleyim.
Hangi teknikten neyi görüyorsunuz siz acaba?Hangi teknikmiş öyle o bir hafta önceki kapanışın altında kapanış yapıp al verecek olan?Uzun vadeli al vermiş ya kısayı gözünüz görmüyor mu acaba.Yarın birgün 1,25 ler olsa ona da sağlıklı bir düzeltme mi diyeceksiniz?En az 1,61 hatta bana göre o bile yanıltıcı olabilir 1,65 kapamalı bugün sizin yazdıklarınızı onaylaması için.Aranızda aksini iddia edebilecek olan varsa da sonsuza kadar tartışabilirim bunu burada.
hacim iyice dustu
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
Bakıyorum zaten bir hafta önce kapanış 1,60 bunun altında bir kapanış yaparsa bugün nasıl umutlu olmak lazım onu anlamış değilim.Eğer teknik bahsettiğiniz kadar iyi ise bir şekilde en az 1,61 kapamalı bugün.Bir diğer konu bakın bakalım haftalık grafiklerde
bollinger band üstüne atıp tutunamayıp bollinger içine döndüğü zaman hisse neler yapmış.Kusurabakmayın çok merak ettim bu tahta bugün 1,57 kapasa sizi umutlandıracak tekniği.RSI ve para girişi aşağı kıvrılmış momentum yerlerde.
Yer İmleri