Sayfa 1440/1527 İlkİlk ... 4409401340139014301438143914401441144214501490 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,513 - 11,520 arası.

Konu: Ortaya Karışık

https://youtu.be/kTwYLAS8KHs

"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."

NELSON MANDELA

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    28.02.2019 tarihinde maden işleri genel müdürlüğü kza altna aşagdaki maden sahalarna işletme izni verimiş ama açıklama yk
    1.ağrı taşlıçay altın madeni
    2.ağrı diyadin altın madeni
    3.giresun dereli altın-bakır madeni
    arkadaşlar 3 kesmez size 4.olarak BALIKESİR ili dursunbey ilçesi altın gümüş bakr kurşun çinko maden sahasına ait işletme izin veridiğinide ilave edeyim.herkese iyi günler

3. Sn Cinali, Teşekkürler bilgi için. Gerçekten iyi habere ihtiyacımız var.
    Mahkemede karar çıkarsa, Hisse fiyatına nasıl yansır?

İyi akşamlar

4.  Alıntı Originally Posted by antalya899 Yazıyı Oku
    Güzel haber son bir haftada citi 7 milyon lotu çekmiş.

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd
    citi bir ayddan fazla süredir sattı bu yüzden düştü hisse

şimdi bir hafta da 7 milyon lot alıyor ve hisse %10 düşüyor bir haftada nasıl oluyor bu iş ?
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Yorumların ortak özellikleri nedir?
    Tarihin sırlarında bugün = 7m[emoji3]

Sent from my iPhone
    Sn akadian telden bakıyorum ben diğer kısmı çıkmıyor artık işcep modernize edildiğinden sizde görünüyor pc den mi sizin ki?

6.  Alıntı Originally Posted by Tagmaç Bey Yazıyı Oku
    Sn akadian telden bakıyorum ben diğer kısmı çıkmıyor artık işcep modernize edildiğinden sizde görünüyor pc den mi sizin ki?
    Hayır cepten bakıyorum. Görünüyor.

Sent from my iPhone

7.  Alıntı Originally Posted by zıpkıncı Yazıyı Oku
    Sn Cinali, Teşekkürler bilgi için. Gerçekten iyi habere ihtiyacımız var.
    Mahkemede karar çıkarsa, Hisse fiyatına nasıl yansır?

İyi akşamlar
    Mahkemeden karar çıkmaz zira savcı Ocak ayındaki davada mütalaa vermedi.Savci mütalaa verdikten sonra savunma bir celse savunma için ek süre isteme hakkına sahip.Bu duruşmada da savcının mütalaa vermesini beklemiyorum bir sürü bilgi istenmişti bir önceki mahkemede...

Bu davadan değil siyasi iradeden ve TMSF den aksiyon beklemek daha kısa vade.Dava sonra yollara taş döşer zira sürecin daha ömrü var...

Kozalarin satış için hiç parlatilmamalari ve konunun hasır altı edilmiş olması demek ki pazarlıklarin sürdüğünü gösteriyor.Davadan ek bir sürü talep çıkarsa bu da bir diğer kanıt olacak.Eger ki savcı mütalaa verirse ( ki zor bir sürü ek bilgi talep edildi ) o zaman süreç hızlanır.

Sayfa 1440/1527 İlkİlk ... 4409401340139014301438143914401441144214501490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •