Sayfa 145/964 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. AYDINLAT bizleri hocam...

nerede bu MAHKEME kararı hangi DENETÇİ KURUMUNU seçtiler, KAP haberini yayınlarsan...

herkes seni TAKDİR eder....

MÜFTERİ olmak diye bi kelime vardır...

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Gruba gelince grupta olmayip guc birligi yaptigimiz, bilgi alisverisinde bulundugumuz gruplar ve sahislarda mevcut...

Soyle agababalarina ne kadar camurda yapsalar bu gk yi yapmak zorundalar...

Diger bir konu denetci secmemisler... Bizim denetciyi iki yildan beri mahkeme atiyor zaten... Hey cancagazim benim...

Denetci ne ise yarar bilir misin?? Hani 6 aylik ve 12 aylik bilancolarda denetci gorusleri varya sirketi denetleyip gorus bildiren... Iste o... Iyi yapmissiniz sirkete denetci gondermeyerek patronunuz biraz daha rahat rahat salinsin...

Bak biz butun davalarimizi bu denetci raporuba bagliyoruz..

Diger bir konu kervansaray butun yillarina ait finansal raporlarini gondermistir. Denetcisini de mahkemeye atattirmistir. Sadece gk sini yapmamakta onun da cezai mueyyidesi tahta kapamak degildir. Kardesim kiyaslama kendini bizimle...

3 ncu yilda gk sini yapmazsa spk ya 6362 sayili kanun bazi yetkiler vermistir... Geregini yapar...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. okudukça bilgilerin artar...

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Hala çözmüş değilim...

sizler GK lu ŞİRKETİ masraftan kurtarmak için mi yapıyorsunuz... DÜŞÜNCELİ YATIRIMCI TOPLULUĞU...

Yoksa o kadar milleti gaza getirip neler neler vaat edip sonrasında balon olan 2 yıllık GK oylatmak kime HİZMET ettirmektir...

Nedense 165 kişiden 5-6 nız bu durumdan çok MEMMUN...

MİLLETE GK yaptırarak neler vaat etmiştiniz...

BAĞIMSIZ DENETİM yaptırın bolca SONRA bunuda unuttuk demeyin... MASRAFLAR el yakabilir...

BAĞIMSIZ DENETÇİ ile BAĞIMSIZ DENETİM işini ayırt edebildiniz inşallah...

3. burayı okuyanların AKILLARIYLA dalga geçmeyi bırak... YALANIN BİN BİR TÜRLÜSÜ...

AYDINLAT MİLLETİ...

AYDINLATAMIYORSAN da çık ÖZÜR DİLE...

4. Gk maddeleri bir bir ortaya çıkarsa... finansal tablolar için BAĞIMSIZ DENETÇİ şirketi diye

o günü bekliyorsan...

burdayız merak etme...

YAZDIKLARIMI sildirme yeterli... SÖZ UÇAR YAZI KALIR...

5.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    AYDINLAT bizleri hocam...

nerede bu MAHKEME kararı hangi DENETÇİ KURUMUNU seçtiler, KAP haberini yayınlarsan...

herkes seni TAKDİR eder....

MÜFTERİ olmak diye bi kelime vardır...
    Ahhh Doktor ahhh

Biraz sevin diyorum ama yine ukalalik yapiyorsun...Yine tuzaga geliyorsun hosuma gidiyor seninle dalga gecmek yine her zamanki gibi zafer kazandin zannettin degil mi??

Bak cancagazim bizim faaliyet raporlarinin bazisinda 7 nci sayfasinda bazisinda 8 nci sayfasinda bagimsiz denetim kurulusu ile ilgili yazilar yazar...

Orada da TTK 399/6 ya gore secilmis ya da atanmistir der...

Simdi once 2014 ten baslayip su ana kadarki faaliyet raporlarini oku (7 ve 8 nci sayfalari)

Srn simdi onu da bulamazsin 399/6 diye arattir.

Sonra bu TTK 399/6 neymis ona bak

Sonra iyice bir arastir Allahim ya yazik sana ögrenemedin benimle tartismamayi...

Al bu da sana kapak olsun...

Sen simdi özür dile ve ögren...

Ugrasmayayim sevinsin diyorum zorla ugrastiriyorsun

Bulamazsan yarin aksama kadar buradan yapistiririm okursun. Adam gibi sor diyoruz. Biliyorum senin derdin memsada ki olayi cozmek ama... Ona da cevap veririz ama adam gibi soracaksin

Yoksa boyle tirmalarsin..

Hadi aksam aksam kendin kasindin bu da sana bir kac gun yeter....

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6. Bi erkeğe kıvırtmak yakışmaz!!!

Sahur vakti bekliyorum!!!!

2015 ve 2016 yılı KAP haberini hızlıca okusan 2 yılınki ortalama 200 haber ... Ordan yapıştırda buradakileri aydınlat !!!

Yazdıklarının altında ezilirsen ERKEK gibi kıvırtmadan ÖZÜR dile!!!

7. Ben sana kervan ın 2013 ve 2014 yılının olağan GK paylaştım!!!

Geçmiş sayları TEKRAR oku!!!

AYDINLANMAN içiN yazdık !!!

Bazı konularda kör cahilsin ama cahilliğini örtpas ettiğini zannedersin!!!

Buradakilerin zekasıyla DALGA geçme!!!!

8. Cancagazim bak kap'ta faaliyet raporlarinda sayfasina kadar yazdim, nasil bulacagini da bulamazsan yarin yapistiriveririm alnina öyle hazir bilgi yok...

Bu arada ttk 399'u iyi oku bak isine yarar. Eger bagimsiz denetim kurulusu icin gidip mahkemeye dava acmazsan ve bunu sirket yoneticileri acarsa hani cok övündugun biz gk da denetci kurulusu kabul etmedik dedigin kurulus denetci olarak mahkeme tarafindan ataniverir..

Bir de denetim sirketlerinin neye gore denetim yaptiklarini yanlis bir sey yaparlarsa neler olacagini ogren havanda su dövme

Hadi bakalim bunlari ögren yarin aksam eger delikanli gibi sen buraya yapistirip frecell hakli demezsen ben yapistiriveririm cancagazim...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 145/964 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •