Sayfa 145/652 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. özkaynaklar 199,258 milyonmuş....yani tüm varlıklarını sattığınızda elinize bu miktar nakit geçiyor....bu miktarı ödenmiş sermayesi olan 110 milyon tl ye böldüğünüzde hisse başına 1,81 tl düşüyor...şu anda defter değeri orası görünüyor...

bir çok kaliteli hisse bu defter değerinin katlarında işlem görüyor....gentaş patronu da artık bu aybı düzeltmesi gerekiyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by muhasebe76 Yazıyı Oku
    Eğer bu kar rakamları sürekli bu şekilde gelecekse veya yakın rakamlar.gelecekse isterse patron tüm hisseleri satış yapsın hisse yerinde duramaz. Ancak hissede sürekli baskı var. Satışlar var. Son çeyrek karını ellerindeki hisseleri satmak için yüksek göstermiş de olabilirler

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    buda olabilir tabi...ama ikinci çeyrek gelen 10 milyon tl kar ve bu çeyrekte artan cirolar şu anda birbirlerini tastik edecek şekildedir...son çeyrek de buna benzer bir kar getirirse o vakit artık bu hisse ne kadar baskılanabilir bilemem..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. kademeler nasıl dostlar ??

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    buda olabilir tabi...ama ikinci çeyrek gelen 10 milyon tl kar ve bu çeyrekte artan cirolar şu anda birbirlerini tastik edecek şekildedir...son çeyrek de buna benzer bir kar getirirse o vakit artık bu hisse ne kadar baskılanabilir bilemem..
    Bu hissenin bilançoları ni hektas in 10 sene önceki bilançoları na benzetiyorum. Hektas 10 sene önce takip etmeye başladım . Hektas patronları çok dürüst her sene karının yüzde seksenini temettü olarak dağıtır. Daha önce karları düşüktü ancak her.sene karlarini enflasyon üzerinde artırdilar hisse 10 sene içinde çok güzel yerlere geldi. Bir ara piyasa değeri gentas ile aynıydı ama su an gentas in ucbucuk katı. Temettü leri saymıyorum . İnşallah gentas da ileride bir hektas olur ve patronları elde ettiği karları bizlerle paylasir

5.  Alıntı Originally Posted by muhasebe76 Yazıyı Oku
    Bu hissenin bilançoları ni hektas in 10 sene önceki bilançoları na benzetiyorum. Hektas 10 sene önce takip etmeye başladım . Hektas patronları çok dürüst her sene karının yüzde seksenini temettü olarak dağıtır. Daha önce karları düşüktü ancak her.sene karlarini enflasyon üzerinde artırdilar hisse 10 sene içinde çok güzel yerlere geldi. Bir ara piyasa değeri gentas ile aynıydı ama su an gentas in ucbucuk katı. Temettü leri saymıyorum . İnşallah gentas da ileride bir hektas olur ve patronları elde ettiği karları bizlerle paylasir

hatırladığım kadarıyla temetü veren bir şirketti gentaş....umarım patron dürüst olur oda kazanır ky da...bakın sabancıların elinde sasa varken yıllarca süründü...kimseye zırnık temetü vermediler ve yıllarca yatırımcıyı süründürdüler...ama sasayı erdemoğluna satınca şirket kar patlaması yaptı....fiyatını 0,70 kuruşlardan 8,50 lere kadar çıkardı...bu süreçte patron da kazandı yatırımcı da....

şu anda erdemoğlu devletten 14 milyar tl ye varan yatırım için teşvik bekliyor...olursa türkiyenin sayılı zenginlerinden olur...
    aslında insan ne ekiyorsa ALLAH ona ektiğini biçtiriyor...patron akıllı olursa güzel ekinlerinden güzelce yer...

6.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Hadi bakalım köşeyi döndünüz o zaman sizin hesapların yarı fiyatına bile 1.60 ortalama ile 800.000 lot var satışta. Topla toplayabildiğin kadar.
    He tabi piyasa göçmezse , patron satmazsa , patron başka şirkete kar aktarmazsa , bu çeyreğe özel yüklü bir siparişten dolayı bu kar gelmediyse , düşük dolarla aldığı hammadeden dolayı bu çeyreklik kar artmadiysa , herkes alır da kimse satmazsa , dayının biri koltuk atarsa vs. off ne çok bilinmeyen var. En gerçeği tahtada fiyat 1.55 .
    dostum bu 800 000 lot aslında çok değil ya...benim gibi 13 kişi alım yapsa bu iş tamamdır...yok mu borsada 13 adet babayiğit keko....

7. anele son iki çeyrektir çeyreklerde 20 milyon civarı kar getiriyor....onun da sermayesi tıpkı gentaş gibi 110 milyon tl...anele nin fiyatı bu kar beklentisi ile 3,60 ı gördü...bilançosu geldi ve beklenti de dün akşam gerçekleşince bu sabah satışlar oldu onda...

şu anda gentaş da artık 18 milyon tl civarı kar yapmaya başladı...bu şekilde devam ederse ?? ederine gitmemesi için bir neden yok...

8. Zayıf piyasada 1.5 üzerinde durması olumlu..ederi bu rasyoları korursa 2.5-3 tl..ytdeğildir

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sayfa 145/652 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •