Sayfa 145/928 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Biliyorsan sen bir el atıver...
    Ben bi el atacam ama hic hosuna gitmeyecek..!!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku

Bollinger orta bant direncinde takılı kaldı, kırarsa 5.05 direncine kadar gideri var..

Şurası net ki mevcut yükselişin tepkiden öteye gitmesi yani trend değişimi için hacimle beraber 5.45 üzeri kapanışlar lazım..
    bolinger tetik çizgisini kırma ihtimali bence % 100 ....kısa vade için güçlü yükseliş trendi var bilançoya kadar bu seyir devam edebilir....bol şans...

3.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Ben bi el atacam ama hic hosuna gitmeyecek..!!!!!
    sen anca yerinde zıplar durursun zıpzıp..!!!!

4. hisseye ilgi çekecek bir hamle şirketten gelmiyor malesef...bir adım gelse 5,45 vs. bu hisse için aşılmayacak seviyeler değil...şirketten olumlu bir hikaye duyamıyoruz...sadece yıl sonu beklentileri söyleyip geçmeyle olmuyor...o beklentiler yatırımcıyı çekmiyor...300 milyon kar hedefliyoruz temettü vereceğiz veya bedelsiz sermaye artırımı yapacağız deseler biraz olsun yatırımcı hisse almak ister...şirket yönetiminde malesef iş yok...

5. hisse bir türlü vitesi artıramıyor ne iş anlamış değilim...hisse fiyatlaması yatırımcı ilgisi çok anormal...sıradan spekülatif hisselere olan ilgi bile neredeyse bu hisseden fazla...bu ilgisizlik tarım sektörününde fotoğrafı bence...tarıma ilgi az ama yemeden içmeden de olmuyor...mecburen tarıma ilgi olmalı....

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hisse bir türlü vitesi artıramıyor ne iş anlamış değilim...hisse fiyatlaması yatırımcı ilgisi çok anormal...sıradan spekülatif hisselere olan ilgi bile neredeyse bu hisseden fazla...bu ilgisizlik tarım sektörününde fotoğrafı bence...tarıma ilgi az ama yemeden içmeden de olmuyor...mecburen tarıma ilgi olmalı....
    Ortak ya rezil olacağız ya vezir olacağız bu beklemenin sonunda

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak ya rezil olacağız ya vezir olacağız bu beklemenin sonunda

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ortak sattığım hisseler sanki beni beklemiş gibi uçuyor bu kadar mı tesadüf olur..bunu satmıyorum bu gitmiyor satsak buda gider...örnek çok olunca bir kudümsüzlük olduğunu düşünmeye başladım...

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak sattığım hisseler sanki beni beklemiş gibi uçuyor bu kadar mı tesadüf olur..bunu satmıyorum bu gitmiyor satsak buda gider...örnek çok olunca bir kudümsüzlük olduğunu düşünmeye başladım...
    ortak birkaç lot satta 4.50 üzerine çıkalım hem deneme yapmış olursun

Sayfa 145/928 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •