Originally Posted by
TECRÜBELİ
ezelbayraktar hemen hemen aynı zamanda borsaya girmişiz . bende ilk önce zarar ettim fakat daha sonra teknik ve tecrübelerimi katarak zararları kurtardım. bu hissede yeniyim lakin 1999 dan beri takip ettiğim hisse. düşüp te çıkmadığı olmamıştır. sadece yatay a sarınca can sıkıyor. bu defa her zamanki gibi tepki verecek mi yoksa biraz daha yatay gidermi. düşünceni merak ediyorum.
valla hareket olmadan dikkat ediyorsanız tüm göstergelerle genelde iki yanlı yorum yapıyorum; iyi ve kötü senaryo.. iş le gedik alımda görünüyor. ve kağıt biraz daha toparlandı gibi. ama bu geleceğinin iyi olacağının muhtemelen iyi olacağını göstermez.
genel olarak yukarıda bahsettiğim gibi malesef kötü senaryo yu gösterdi. evvel gün ne demiştim aniden düşmesi işine gelmeyeceği için bu kısa marjdaki yükseliş yemleme olabilir. dün ne oldu aynen yemi verdi bu günde kalan yemi verdi bundan sonrada sevmediğimiz olan şey; alım bölgesinden veya az altından yataya sarması.. bana bu olacak gibi geliyor. malesef büyük balığı kaçırdık kardan %30 zarardayım en az. çok yazık oldu.
inşallah yanılırım ve büyük beklentim gerçekleşir ama şu durumda zor görünüyor. benim aklımda flap ve yeşilin trendi var. flap 2 ayda 5 liradan 18 tl ye geldi. yeşil ise bir yıldan az bir sürede 1 liradan 23 liraya geldi. pek ümitli değilim ama yarın dahada yolunu belli eder. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri