Sayfa 145/538 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. hisseye çok arttı diyenler var.bu hissenin yıllık getirisi sermayesinin 4 katı gelen kâra rağmen % 70 seviyesinde.ve bu hissenin birilerinin iddia ettiği gibi geçmiş yıllar zararı yok.tam aksine 18,4 milyon tl geçmiş yıllardan birikmiş kâr rakamı var.hisse biste geleli 10 ay olmuş.yeni ve yola da yeni çıkmış bir şirket.bilançolarında geçmiş yıllardan milyonlarca lira birikmiş zararı olup sadece bir dönem bilançosunda 300-500 bin lira kâr gösterip yıllık getirisi % 150-200 seviyesine ulaşan onlarca hisse var.bu hissede yalan dolan yazı bolca mevcut.dallas gibi mübarek.hikaye büyüdükçe yalanda aynı oranda artıyor genelde.paranın olduğu yerde ne yazık ki pekçok kişi doğruları değil menfaati neyi gerektiriyorsa onu yazıyor.o nedenle her bir yatırımcı kendi araştırmasını kendi yapıp kararını vermeli.yoksa kolay korkutur ve kolay üzerler.belki de ben yanılıyorumdur.belki de bu öngörülerim ve yazdıklarımda benim bile farkında olmadığım yanılgılarım da vardır.bilemiyorum.siz kendi araştırmanızı kendiniz yapın derim.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. gyo sektöründe algyo tek göze çarpan sermayesinden çok daha fazla esas faaliyetten kâr eden şirketti.şirketti diyorum çünkü artık bu ünvana msgyo'da ortak olmuş vaziyette.fk oranı algyo'da 3,47 seviyesinde.bu hissede ise şuan fk 2,32 seviyesinde.yeni gelecek bilanço ile bu oranın çok daha aşağılara düşme ihtimali var.bu hissenin sektörel olarak benzeri algyo'dur.diğer 70-80 kuruşluk gyo hisseleri ile bunu karşılaştırmayın yanlış veriler elde edersiniz.fk olarakda benzeri olan algyo'na zamanla yaklaşmasını beklerim.ayrıca şirket bilançoda inşaatı bitmiş mistral'ı yeniden değerleyecektir.pd de böylece çok daha düşük rakamlara gerilemiş olarak kendiliğinden güncellenecektir.ben hissenin verilerini beğendim.ayrıca arkas çok güçlü bir grup.yeni projelerde sıkıntısız devam edecektir.artık mistral bitti satışları devam ediyor.konak'ta ki imar izni alınan arsa haberi de hisse bürütteyken kap'a düşmüştü malum.bürüt konuşulurken pek fazla o haberin dile getirildiğini sanmıyorum.birkaç kişi yazmış ve ertesi gün unutulmuştur.oraya atık su temizleme merkezi yapılmayacak.bu konak'ta ki iki parselin birleştirilmesi ve imara hazır hale getirilmesi haberini önemseyin derim. karar aşamasında taktir herkesin kendisine aittir tabi ki.umarım doğru kararlar verebilerek mutlu yatırımcılardan olmak hepimize nasip olur.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. AVM den mistral de kadar kiralama geliri elde edebileceği hakkında fikri olan varmı.

ytd

Sayın hayki samimi temennileriniz için teşekkür ederim.Allah razı olsun.Konaktaki arazi,tarihi borsa binasının arkasında ki su arıtma yeri mi.Bunu bilmiyordum...Belki alan olarak çok büyük değil ama,izmirin göbeğinde...orası ise tabii...milleti yaniltmayayim...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Sayın hayki samimi temennileriniz için teşekkür ederim.Allah razı olsun.Konaktaki arazi,tarihi borsa binasının arkasında ki su arıtma yeri mi.Bunu bilmiyordum...Belki alan olarak çok büyük değil ama,izmirin göbeğinde...orası ise tabii...milleti yaniltmayayim...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    merhaba sayın batık.ben sadece o hikayeyi hatırlatmak için öyle bir vurgulama yaptım.atık su ile ilgisi yok tabi ki.orası elbette çok kıymetli ve büyük bir projeye zemin olacak nihayetinde.unutanlar, bürüt kargaşasında sıradan bir haber olarak görenler ve hiç fark etmeyenlere hitaben yazılmış bir nükte.saygılar selamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by nakama Yazıyı Oku
    AVM den mistral de kadar kiralama geliri elde edebileceği hakkında fikri olan varmı.

ytd
    Kabaca aylık 6**.000 TL
    Olarak biliyorum

Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kavak63 Yazıyı Oku
    Kabaca aylık 6**.000 TL
    Olarak biliyorum

kira geliri hakkında benimde bilgim yoktu.eğer yanlış anlamadıysam yıllık yaklaşık 72 mln.tl ve bu bile sermayesinin neredeyse 2 katı bir garanti gelir demek.temettüde devamlılık ve uv yatırım için hisseyi cazip kılan bir etken.sigorta gibi bişey olmuş hisse için o halde.bu, hissede ki acayip hareketlerin nedenlerinden biri olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by hayki Yazıyı Oku
    kira geliri hakkında benimde bilgim yoktu.eğer yanlış anlamadıysam yıllık yaklaşık 72 mln.tl ve bu bile sermayesinin neredeyse 2 katı bir garanti gelir demek.temettüde devamlılık ve uv yatırım için hisseyi cazip kılan bir etken.sigorta gibi bişey olmuş hisse için o halde.bu, hissede ki acayip hareketlerin nedenlerinden biri olabilir.
    Kabaca aylık 650.000 desek
    650.000×12= 7.800.000 TL
    Yıllık gelir demek.

Sayfa 145/538 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •