Sayfa 145/691 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Avukat2020 Yazıyı Oku
    Bedelli öncesi elinde hisse bulunup da para yatırmadan zarar etmemek mümkün mü şuan?
    Maalesef oyle sayin ortagim. Bolundugu gun elimde 150 bin ruchanin hepsini satip ana hisseye cevirseydim, 43 bin lo ana hisse alabiliyorken suan ruchanlarin hepsini satsam 28 bin lot ana hisse alabiliyorum. Bunlar gerçekten insan suretindeki şeytanlar. Kimse bu seytanlarla aşık atamaz.

2. Aynen bunlar insan değil 181775 bin lotta bende var artık 100 bin ruchan bırakıp bedelliye katılacağım diğer türlü hepsini satsam maliyet fena yukarıda kalıyor

3. 023 den rüçhan alıp 1.16 dan satana ne demeli...bedelliye katılmayacağim desem yalan olur ama rüçhan satıp 1.16 dan alınca 1.5 kademe daha karlı oluyor.ytd

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Arkdaşlar gerçekten alemsiniz ya ..bu hissenın halka arz olduğu zamanı net bilen haturlayan var mı acaba..siz kiminle güreşiyorsunuz..
    ben halka arzdan almıştım.
    Endeks çok yüksek diye hiçbir hisseye bulaşmıyordum.
    Sanırım 4 dolar civarları idi 2011 de.
    Ama hissesizde yapamıyoruz ya.
    Bunu alayımda bari endeks düşerse çok zarar etmem dedim)
    Dolar bazında 10 misli düştü.
    Komik birşey daha.
    Yüzde 35 i halka arz olmuştu.
    Piyasa değeri dolar bazında halka arzdan elde edilen gelirin altındaydı.
    ,Şu andaki Nasd** daki hepsiburada gibi)
    Özetle en dipten yakalayana üçbeş kuruş kalır.
    Yukardan alan .
    Abowwww.
    Bizim borsamızda şirketin ne olduğu önemli ama sahiplerinin ne olduğu daha önemli.
    Fiyatlamalar ona göre oluyor.
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

5. O tarihi biliyorum fiyat 6 tl ifi

6. Rüçhan tahtasının kapanmasına son 3 iş günü. Gel tezkere gel ! Gel de bitsin bu rezalet...Ayıp kelimesi bile utandı bu yapılanlardan.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. BEDDUA ALMA İSTEMİYORUZ" DEMİŞTİ AMA HEP MAĞDURLARIYLA KONUŞULDU

Sektöre; 1994 yılında İstanbul çapında mağaza tefrişleri yapmayla başlayan Kiler Grubu, 'borsa camiası'nda, borsaya açılan şirketlerinin halka arzda yatırımcılarına vadedilmiş olan beklentilerin oldukça aşağısında kalması ile ünlü.

Kiler Gayrimenkul Ortaklığı hisseleri, Deniz Yatırım aracılığı ile %36-53 iskontolu olarak arz edilme iddiası ile arz olduğu dönem 5.1-6.1 TL arasında satılmıştı.

Holdingin yönetecisi ve ortağı Nahit Kiler halka arz basın toplantısında "İskonto ile yatırımcının kazanmasını, en önemlisi yatırımın tabana yayılmasını istiyoruz" ve "beddua almak istemiyoruz' söylemleri ile iskontolu hisse iddiasında bulunmuştu. Hisselere halka arzdan ortak olan yatırımcıların 2 yılda yaklaşık %60-70 zarar etmesi gazetelerin ekonomi sayfalarını meşgul etmişti.

8. Bu son açıklanan değerlemelere göre kar tahmininiz nedir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 145/691 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •