Sayfa 145/680 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 5433 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Ne çevirirsem kâr mı diyor?
    271 bin lot işlem hacmi gözüküyor bende.
    Ne güzel 14 üstü gidecek gibiydi.
    Kızıp satmamızı mı istiyor,ne istiyor?

2. Usd bazlı gap riski mi var ?Tekniğe mi çalışıyor.E dün ayarlasaydın ya demezlermi adama.Dün 14500 leri gösterseydin böyle bir riskte olmazdı.Bugün çok çok 14200 kapatırdın.Teknikten çok anlamayan biri olarak böyle düşünüyorum

3. resim yollayamıyorum ama kısa vade bu teknigin hedefi tam 17.5 tldir.izleyelim gorelim.17.5 ustu zaten başka bir aleme yol açar.
    Bol kazançlar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4. Abi bizim Ceo bloomberg e mi konuşuyor şu an.Haberi geldi.

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    resim yollayamıyorum ama kısa vade bu teknigin hedefi tam 17.5 tldir.izleyelim gorelim.17.5 ustu zaten başka bir aleme yol açar.
    Bol kazançlar

7 marttan beri küçük küçük de olsa hep yükselerek kapattık hemen hemen her günü.

Bu kadar minik adımların üstüne bir tane uzun yeşil bir mum yakması lazım ama hacim düşük bunun için.

Geçen Global alışı gibi bir alış olursa bugün yarın o uzun yeşil mumu yakarız inşaallah. Yön bozulmazsa bende de ana direnç 17,50 görünüyor.

Oranın aşılması bizi yeni zirvelere taşır 21 lira üstü. Ama bunun olması için ya somut bir haber yada çok güzel bir ilk çeyrek bilançosu lazım.

İlk çeyrek ciro , brüt kar ve EFK anlamında bizi şaşırtmaz ama eğer 31.12.2021 bilançosu o günün kuru ile değil de 2021 senesi ortalama kuru ile hesaplandıysa , o zaman öz sermayede yine büyük bir artış ama vergiden dolayı net karda umulan rakam ( tahminim 35 milyon lira ) olmayabilir.

Ama geçen de yazdım , Brightstar muhasebeyi TL tuttuğu için artık kur yükseliş ve düşüşlerine daha dayanıklıyız ve dengeli bir bilançomuz var.

Paynet satışı ile ilgili bir somut haber ise zaten her hesabı çöpe atar. O bambaşka bir hikaye.

6. Sayın Ceo konuşuyor biz düşmeye başladık ��

7. Niye bu kadar aniden çıktı acaba. Genelde 1-2 gün önceden bunun haberini yaparlardı bu sefer aniden çıktı.

Olsun biraz hareket getirdi. Bence 14 üstü kapatmamıza yardımcı olur bu hareket.

Dinliyemedim konuşmayı ama sanırım Paynet ağırlıklı konuşmuş olmalı.

Sayfa 145/680 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •