Originally Posted by
sensor
Bir önceki sayfada KEREVİTAŞ ın aldığı 1 e 26,7 bedelsiz kararını tebrik etmiştim ama kerevitaşın sermayesinin biraz fazla 23 milyon olduğunu ve senetlerin şirket sahiplerinde toplu olduğunu belirtmiştim hareketinin ne olabileceğini bilemeyeceğimizi belirtmiştim.Sabah %20 ye yakın çıktı ama şirket sahibi öyle bir satış yaptıki garantide ilaveten 50-60 arası aldığı malları boşalttı,sonra nemi oldu,şirketin sahibinin resmen manüplasyonu olmuş oldu,ver haberi boşalt malı malesef.Ama İŞBİR KESİNLİKLE FARKLI BİR SENET şöyleki burda 635.000 TL sermayesi var,herkes eşit haklara sahip,mal toplu değil.Hareketler başlayınca çok uçuk hareketler oluyor.Olağan genel kurulda 2015 de verilen sözler fiiliyata geçirilirse o zaman gerçekten bana göre yokın zamanda bölünme kararı alan YONGA şirketinin hareketini yapabilir (o kadar olmasa bile ona yakın olabilir.YONGA bdelsiz kararı aldıktan sonra nerdeyse 10 kat prim yaptı ve çok kısa sürede.İnanın şu olağan genel kurulda 2015 de verilen bedelsiz kararı hayata geçirilirse ben İŞBİR İN NERELERE GİDEBİLECEĞİNİ bilemem ama çok uçuk hareketler yapacağından eminimAyrıca birde PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ KARARI alınırsa o zaman tadından yenmez,bol kazançlar...
Yer İmleri