Sayfa 145/505 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. 20.50 desteğimizdi uzun zamandır.. 20 nin altında üç gün kalmayacağını umut ettim hep. Şimdi 20.50 bize direnç oldu

Tek tuş ile bu direnci cuma günü en geç ,geçmesi gerekir

Aksi halde band delik deşik olur.
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    20.50 desteğimizdi uzun zamandır.. 20 nin altında üç gün kalmayacağını umut ettim hep. Şimdi 20.50 bize direnç oldu

Tek tuş ile bu direnci cuma günü en geç ,geçmesi gerekir

Aksi halde band delik deşik olur.
    Olsun olsun. Ver kurtul...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Tee, fi tarihinde elektrik tesisatı çekildi denilen şey buysa, 100 yıl sonra bitirir Muratçığım inşaatı.

4. Oraya para harcamaya kıyamıyor Muratçığım, sanki o parayı cebinden verdi. Tamamını zavallı GLRYH yatırımcıları olarak biz vermiştik zamanında. Aynı şekilde gitti 24.32'den RTALB aldı. Kafadan % 20 zararda eşoğlusu. Ama şuna inanıyorum, burada zulmettiği kitleye hayatlarının en büyük kıyağını yapacak A1 Capital halka arzı ile.

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Oraya para harcamaya kıyamıyor Muratçığım, sanki o parayı cebinden verdi. Tamamını zavallı GLRYH yatırımcıları olarak biz vermiştik zamanında. Aynı şekilde gitti 24.32'den RTALB aldı. Kafadan % 20 zararda eşoğlusu. Ama şuna inanıyorum, burada zulmettiği kitleye hayatlarının en büyük kıyağını yapacak A1 Capital halka arzı ile.
    bir çok beklentiyi karşılamadı ama umarım bunu karşılar :D

6. Bilanço 135 milyon gelir inşaallah diyorduk Haziran'da ki mesajlarda hep beraber. Çok zor bir rakam gibi gözüküyor idi

Şimdi bakınca şirketin durumuna, hisse başı kar oranı 3.5 lira cepte gibi gözüküyor

Hisse başı %15 kar mümkün mü?

Olursa müthiş olur...

Fabrikamızın , RTA'nın özkaynagina asgari %10, kar oranına ise %5 bir katkı yapmasını bekliyorum.

Ve şimdi sanki
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

7. Bu bilançoda, Siemens ile yürütülen manita pardon partner ilişkileri ne düzeyde onu anlayacağız. Şayet ilişkinin boyutu nişan ya da evlilik öncesi boyutlara gelmişse yani kız istenmiş de "dur bi düşünek" modundaysak yırttık abicim.

8. Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 145/505 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •