patron canını kurtarma derdinde...
bir not : eğer ki, hiç ummuyorum !!!, şok halka arzda başarılı olursa (keriz bulabilecek mi bakalım) biraz fren leriz yoksa çok daha kötü fiyatlar görürüz diye düşünüyorum....
memleketin mk lar el birliği ile...
patron canını kurtarma derdinde...
bir not : eğer ki, hiç ummuyorum !!!, şok halka arzda başarılı olursa (keriz bulabilecek mi bakalım) biraz fren leriz yoksa çok daha kötü fiyatlar görürüz diye düşünüyorum....
memleketin mk lar el birliği ile...
https://ahvalnews2.com/tr/ekonomi/ha...a-bir-sok-daha
fiyat 10 a çekilmiş, talep toplama Cuma ya uzatılmış... tek kelime S.ÇT.K
Hangi patron zor durumda Sn sinirli kardeş patron Murat Ülker yapılandırmaya gitmişti değil mi borçlarını, yoksa ÜLker grubu yerine yanlışlıkla Bryat topiğine yazdınız sanırım , ÜLker grubunun problemleriyle bizleri burada korkutmayın,hiç ajitasyon yapmazsınız aslında biliyoruz.
Son düzenleme : diver59; 09-05-2018 saat: 20:04.
Yolcuların eşiği olur selametle gitsinler ben hancıyım hep buradayım , buradaki dostlar sağolsun.Bryat da herzaman umut varolur.Borsada sıfır borçlu başka bildiğiniz hisse var mı benim yok.
Hissem yok ama maşallah belki bir gün olur
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devre kesici, bir-ikibin lotla yüzde 10 yaptı hemen bariyer , şubat 2017 denberi kağıdı 54 den 34 lere baskı press inlettiler,birazcık kafayı kaldırınca SPK devrede....Yükselen hissenin önünü niçin kesersin SPK hemde böyle ortamda.
Yer İmleri