Sayfa 1458/1527 İlkİlk ... 4589581358140814481456145714581459146014681508 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,657 - 11,664 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    hocam şu teknik olayını fena kullanıyorsun. Kendini hiç ezdirmiyorsun şu adamlara düşüşleri çok iyi yakalıyorsun nazar değmesin
    Her zaman tutmuyor. Maşallah işte idare ediyoruz darısı başınıza. Yatay desteklerden ve trend başlangıç rakamlarını geçince veya teyit için dönünce alıyorum. O rakamların iki üç altına gelince stopluyorum. Çok basit herkes yapabilir.

Sent from my iPhone

2. Türkiye büyüme verisi, çeyreklik bazda teknik resesyona girildiğini gösteriyor (GCM Forex)
    En iyi bilanço henüz açıklanmayan bilançodur..

3.  Alıntı Originally Posted by Besat Yazıyı Oku
    turkishbulls da var
    Çok teşekkür ederim...

4.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    peki olay benim gözümden bakarsan 7.50 den mal almış birisi olarak 2ay gibi bu paraya ihtiyacım olmadığını düşünürsen senin bakış açın nasıl olurdu
    Nakitin varsa yataylardan maliyet düşür. Yoksa bekle illa satılacak mahkeme sonuçlanacak. O celseye geldi mi fiyatlar artık. Deniz sabah mantıklı bir şey dedi. Bu spekler büyük adamlar okumuş mahkeme tutanaklarını almamış olabilirler. Yani martta da bir şey çıkmayacak diye. Mantıklı geldi.

Sent from my iPhone

[QUOTE=Akadian;3250628]Her zaman tutmuyor. Maşallah işte idare ediyoruz darısı başınıza. Yatay desteklerden ve trend başlangıç rakamlarını geçince veya teyit için dönünce alıyorum. O rakamların iki üç altına gelince stopluyorum. Çok basit herkes yapabilir.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...753733a79a.png

hocam bu sekılde bır teyıd mı ?

6.  Alıntı Originally Posted by BONUSSİMO Yazıyı Oku
    ABD yaz saati uygulamasına geçti DOW bugünden itibaren 16.30 açılacak..
    dow vadeli 200 puan ekside devam ediyor orada da iyi bir açılış olmayacak..
    En iyi bilanço henüz açıklanmayan bilançodur..

7.  Alıntı Originally Posted by akadian Yazıyı Oku
    nakitin varsa yataylardan maliyet düşür. Yoksa bekle illa satılacak mahkeme sonuçlanacak. O celseye geldi mi fiyatlar artık. Deniz sabah mantıklı bir şey dedi. Bu spekler büyük adamlar okumuş mahkeme tutanaklarını almamış olabilirler. Yani martta da bir şey çıkmayacak diye. Mantıklı geldi.

Sent from my iphone
    desen işimiz speğin eline kaldı diye

8.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    desen işimiz speğin eline kaldı diye
    Allah yardımcımız olsun gerçekten işimiz zor.

Sayfa 1458/1527 İlkİlk ... 4589581358140814481456145714581459146014681508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •