Teşekkürler sn. Kuzeys.
Benim hesaplamalarıma göre de Temmuz'da A grubundayız.
Bilindiği üzere, A grubu hisseler, fiili dolaşımdaki pay değeri 30 milyon TL ve üzeri olan hisse senetleridir.
Doğtaş'ın %7.89una denk gelen yaklaşık 16.5 milyon adet hissesi fiili dolaşımda. Bu durumda 30 milyon/16.5 milyon = 1.82 yapar.
Yani, 1 ocak - 30 haziran dönemindeki günlük fiyatların ortalaması 1.82 üstünde olursa, ki şu an için öyle görünüyor, temmuz başında A grubundayız.
Tüm ortaklara hayırlı oldun şimdiden.
Sent from my iPhone using hisse.net
Yatırım tavsiyesi değildir.
arkadaşlar sinekleri muhatap almayalım lütfen, bunların amacı zaten mide bulandırmak. emin olun biz bunları doğrudan muhatap almadıkça, buradan uzaklaşıp gideceklerdir.
bu arada, 2017 başından bu zamana kadar geçen süredeki ortalama fiyatı dün gece hesaplayamamıştım, az önce biraz vakit bulup hesapladım.
02 ocak - 05 haziran 2017 döneminde bist'te 110 işgünü yaşanmış.
bu tarih aralığında, doğtaş'ın gün sonu kapanış fiyatları toplamı 230,8 TL yapıyor.
230,8 TL'yi 110 güne böldüğümüzde ise, 2,09 TL ortalama fiyata ulaşıyoruz.
görüleceği üzere, dünkü mesajımda hesapladığım 1,82 TL'nin oldukça üstünde bir ortalama fiyat zaten oluşmuş durumda.
ay sonuna kadar en az 2 gün daha 3 TL ve üzerinden işlem görmesi halinde, diğer günlerde fiyat 0 TL olsa dahi, matematiksel olarak da 1,82 TL üzerinde ortalama kesinleşmiş olacak.
kısacası, doğtaş temmuz ayında A grubunda.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Emeginize saglik sn.cogito 06 guzel kapak olmus[emoji3]
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Eaglexx Sn Cogito benden önce yazmış. Aynen dediği gibidir.
Sevgiler.
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Günaydın arkadaşlar güzel haberler için ve bizim gibi ky leri bilgilerinizle doldurduğunuz için teşekkürler.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri