Sayfa 146/347 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. bence gider...bu kapanışa göre

2. aslında sabah 6,98 den satmıştım niyetim akşama kadar bekleyip durumu görmekti..ama ky yız işte hissesiz mümkün değil duramıyoruz...başka bir hisse alıp ondan da zarar edince sabah sattığımız lot kadar dahi geri alamıyoruz...borsada her ne kadar tecrübeliysek de gördüğünüz gibi hala çok hatalar yapıyoruz...bu hatalar ile biraz daha tecrübe kazanıyoruz...

tecrübenin de bir maliyeti var...işte bu şekilde para kayıp ede ede tecrübe kazanıyoruz dostlar...ama bir gün gelecek çok daha mükemmel kararlar alabileceğiz...bence şimdiki halimize de şükretmesini bilmeliyiz...aza kanaat etmeyen çoktan mahrum kalır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by Burak16 Yazıyı Oku
    Bu gun arti kapatiriz sikmayin canizizi
    sayın keko nedersiniz bu film burada bitmez,,,
    bu günkü bu silkeleme artık yükü haifletmiş görünüyor...korku tüneli yaratıp..bayağı bir döktüğünü düşünüyorum...
    sonuçta 17tl geliyoruz...yolumuz uzun....

4.  Alıntı Originally Posted by Burak16 Yazıyı Oku
    sayın keko nedersiniz bu film burada bitmez,,,
    bu günkü bu silkeleme artık yükü haifletmiş görünüyor...korku tüneli yaratıp..bayağı bir döktüğünü düşünüyorum...
    sonuçta 17tl geliyoruz...yolumuz uzun....
    ben belki de 8,50-9,20 aralıklarında böyle bir hareket yapacağını tahmin ediyordum...ama bu sabah gaplı açılınca ve güçlü de durmayınca vede dünkü satış isteğini de bilince şüphelenip satış yaptım...bu gün bence ciddi oranda rahatladı...realize etmek isteyen ve çıkmak isteyene fırsat verdi..yeni alanların ise beklentileri elbette daha yukarılar...tahminlerime göre yarın tekrardan agresif çıkışlarına devam edecek..

tabi yine endeksi de gözardı etmemek lazım..şu ana kadar hafif endeks düşüşü ,yatay endeks ve her türlü olumlu endeksin datagateye yaradığını gördük...orta ve sert endeks düşüşlerinde ise bence dikkatli olmak lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. tekrar gaplı açıldı ama biraz önce bu gapını doldurdu...şimdi sağlığına kavuştu....umarım çıkışına devam eder...bu arada eksik lotumu da 6,93 den yerine koyabildim...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tekrar gaplı açıldı ama biraz önce bu gapını doldurdu...şimdi sağlığına kavuştu....umarım çıkışına devam eder...bu arada eksik lotumu da 6,93 den yerine koyabildim...
    Artik filim in 2 perdesi baslamasi lazim...

7. ikinci perde indes mi

8. çok gidip geliyor dostlar...herkes trade peşinde galiba...

Sayfa 146/347 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •