tamam ben de elimdeki hisseleri satma kararı versem,,,bazıları 5.000 tl yede vermem yazmışlar.......ben 0.50 kuruşada ciddi alıcı varsa verebilirim
Hissesi olmayan günlerini harcarmı yorum yazmak için.
200.000 alabilecek olan mahkeme masrafı için burda para dilenirmi 1mlyn lotu olanlar varken burayamı kaldı.
müjdat sürtüğüne bey diyen, kardeşim diyenler sardıysa ortalığı kafa bulandırmaca yıldırmaca oyunları başlamış demektir.
Bi susunda motorunuz soğusun lan. Kendi kendimize iflası batan paramızı sindirmeye çalışıyoruz burda.
Defolup gidin müjdat sürtüğünün yanına
Bu konuda size katılıyorum. Eskiyi deşmek yok burdayken satsaydiniz da şunu da yapsaydiniz da demekle elimize bişey geçmiyor ki. Borsa bu kim istemez aldığı hissenin üçe beşe katlamasini. Yada böyle kağıtları bulup girmek. bir çok yatırımcı bu hisseyi alırken beklentiler anlaşmalar gibi reel şeyleri düşünerek okuyarak almıştır. Bu saatten sonra şu olsaydı bu olsaydı demenin bir anlamı yok kanaatimce
Bugün genpower jeneratörü aradım. Yatırım işlerindeki personelle görüştüm. Jeneratörün iflas ettiğini iflas masasının kurulduğunu ilettiler. Artik topun iflas masasında olduğu bu borcu karşılayacak veya altına girebilecek kimsenin olmadığını iletti .Holdinglerin de bu saatten sonra kota girmesinin imkansız olduğunu artık SPK ile yapılacak görüşmelere bağlı olarak durumunun netlesecegini söylediler. Hayaller ve hayatlar
Son düzenleme : Murat DOĞAN; 07-11-2017 saat: 15:58. Sebep: imla
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Ne yani inanılır gibi değil Dünya'nın en büyüğü olma hedefindeki bir şirketken istinaf yoluna bile başvuramayacak duruma gelmek.Açıklanan bilançolara güven yatırım yap. Yetmiyormuş. Niyet okumak da lazımmış.ytd.
Özelimi arayanlar var .. Murat Bey neden Temyiz etmiyorsunuz gibi... Neden Küstünüz Gibi...
Cevap : Yoruldum arkadaşlar ; Tek başıma mücadele etmekten hakarete uğramaktan ... Kendi grubumdaki insanların mali yapısı belli herkes 125 tl verdi ortalama 2.500 tl toplaya bildik.. Bu tür süreçler için masraflar fazla 50 yakın alacaklı var onların tebligatları 1000 tl buluyor mahkemeden alınacak belgeler ve dosyalar var onlarda 1.500 - 2000 tl yakın daha sonra bu dosyaları alanında ehil ve uzman Avukat bulmak gerekli Doktrin görüşlerle İyileştirme anlatılmalı Bilir Kişi Raporları İrdelenmeli ... Bu avukatların ücretleri 5.000 tl den 20.000 kadar çıkmakta ...bu ücret karşılana bilirse bende imzalarım... Saygılar... Kusura bakmayın benimde bir Gücüm var şimdiye kadar 4.500 tl üzerinde giderim oldu.. bu işler lafla olmuyor parayla oluyor.. Fikri olan araya bilir mail atabilir...
MURAT DOĞAN
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri