Sayfa 146/928 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak sattığım hisseler sanki beni beklemiş gibi uçuyor bu kadar mı tesadüf olur..bunu satmıyorum bu gitmiyor satsak buda gider...örnek çok olunca bir kudümsüzlük olduğunu düşünmeye başladım...
    Spek varsa şayet ve derdi hisse toplamaksa toplayıncaya kadar bekleyeceğim.
    Zaten bu kadar zaman bekleyen yatırımcı kar etmeyi hak etmiştir.

2.  Alıntı Originally Posted by bozoday Yazıyı Oku
    ortak birkaç lot satta 4.50 üzerine çıkalım hem deneme yapmış olursun
    4,8 den düşünüyorum spek duyurulur...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Bugun 7 kademe yukaridan, , başkabir hisse bulunca gubreleri satis yazmistim, satilmadi ben de satis yapmaktan vazgectim,dustukce cogaltmaya karar verdim, alacagim hisse de yukari gitti vazgectim,, herseyde vardirbi hayir, ytd.

5. Bende bu kadar zaman sonra anlık bi durum bunalttı demek 42 den verdim...düşerse alırız artık...

6.  Alıntı Originally Posted by Sayısalanaliz Yazıyı Oku
    Bende bu kadar zaman sonra anlık bi durum bunalttı demek 42 den verdim...düşerse alırız artık...
    günlük bazda doji oluştu..normal şartlarda bu trend dönüş işareti...aşağı kısa vade dönebilir..ama haftalık ve aylık bazda grafik güçlü al diyor...eski günlerinden hala eser yok malesef hisseyi tanıyamıyorum....

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    günlük bazda doji oluştu..normal şartlarda bu trend dönüş işareti...aşağı kısa vade dönebilir..ama haftalık ve aylık bazda grafik güçlü al diyor...eski günlerinden hala eser yok malesef hisseyi tanıyamıyorum....
    38 den geri koyduk birazcık lot artırarak...hayırlısı bakalım...

8.  Alıntı Originally Posted by Sayısalanaliz Yazıyı Oku
    38 den geri koyduk birazcık lot artırarak...hayırlısı bakalım...
    ne mutlu sana ortak ben mal gibi bakıyorum resmen...4,80 lere gelirse mutlaka birmiktar al sat riskine gireceğim...hisse kaçarsa almayıp bekleyeceğim veya başka hisse alacağım...izlemekle olmuyor bir miktar al sat yapmak lazım...hisse ayı piyasasından çıkamadığı için mutlaka alttan alış fırsatı veriyor...

Sayfa 146/928 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •