Sayfa 146/630 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Bu fiyat şirket verilerine göre ucuz. Kağıdı yılanlardan ucuza toplamak için baskı kurulmussa, spekle beraber çok bekleriz. Ayni baskı ve mantığın oldugu EMKEL GENTS MNDRS hisse senetlerine ilave alım yaparak beklemeye geçtim.
    Bakalim..

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    dostum macd aşagı kesti ama stock direniyor,inşallah yukarı kırar tekrar,
    Para tekniği bozar diyeceğim ama Hüso aklıma gelince diyemiyorum dostum.

İnşallah bu kez bilançoda oynama yapmaz da tekniği falan deler geçeriz

saygılar

4. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

5. Tahtanın ne kadar sığ olduğunu görebiliyormusunuz?Gün sonu 1 milyon işlem olsada elde kalan sıfır.Karşılıklı işleme döndü.Gelmeyecek kardeşim gelmeyecek istediğiniz mal.Borsa olmuş 110 bin bu fiyata kim mal verir size.Bu çıkışıda değerlendirmezse şirket oda elindeki malı satamayacak.1 tl lik biçok şirket 10 tl oldu.Akıllı olun beraber kazanalım.Bekleme yapma devam ettttt..............

6. Aynen bunlar böyle şrfsizlik yaptıkça bende daha çok inadına beklerim.

7.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Tahtanın ne kadar sığ olduğunu görebiliyormusunuz?Gün sonu 1 milyon işlem olsada elde kalan sıfır.Karşılıklı işleme döndü.Gelmeyecek kardeşim gelmeyecek istediğiniz mal.Borsa olmuş 110 bin bu fiyata kim mal verir size.Bu çıkışıda değerlendirmezse şirket oda elindeki malı satamayacak.1 tl lik biçok şirket 10 tl oldu.Akıllı olun beraber kazanalım.Bekleme yapma devam ettttt..............
    Zamaninda bize ilistirdi batik hisselerini.Şimdi elindekilerle bi yerlerini silmek için kullansın.Zaten tuvalet kagıdı değerinde hisseleri

8. Eger bu bilançodada bazı kalemlerde erteleme vs yapma hakları varsa kesin yapacaklardır..Zaten bilançonun açıklanmasına az zaman kalmasına ragmen tık yok.Diyorlar ki ????? bu dönemdede ümitlenmeyin.Bir dahaki dönemde grşrz diyorlar

Sayfa 146/630 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •