Sayfa 146/1023 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. https://www.sondakika.com/haber/habe...oruz-10706188/
    ABD'de Suriye Krizi: Trump "Çekiliyoruz", Dışişleri "Haberimiz Yok" Dedi

yönetime teşekkür ediyorum
    buraya gelen ve saçma sapan yazıalr yazan adamlar var
    dolarda nasıl geçirdiler muhabbeti yapmaya bayılıyorlar
    adamın ellerindeki senet taban olduğunda gidip senedin başlığında spek nasıl geçirdi muhabbeti yapıyoruzda onun için koşup geliyorlar sanki.
    olayı terbiyesizlik ve hatta ahlaksızlık boyutuna vardırıyorlar
    yönetimide uyarıyorum ama onlar görene kadar meydanı boş bulup döşemeye devam ediyorlar
    buradakiler o ahlaksızca lafları eden kişinin dediği gibi yaşını başını almış adamlardan oluşuyor olabilir eh iyi kötü bende 50 yi devirdim
    onlar bana göre biraz daha güngörmüş adamalr olduklarından ses etmiyor oalbilriler ama ben anladıkları dilden de konuşabilirim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/haber/habe...oruz-10706188/
    ABD'de Suriye Krizi: Trump "Çekiliyoruz", Dışişleri "Haberimiz Yok" Dedi
    bu truptan yönetici olmaz
    bir halt olacağı yok.

4. coinler iyice taban yaptı bu ara coinlere ilgi dipte. yeni bir çıkışın işareti olabilir, her ay belli bir miktar alıp hardware wallet'ıma yüklüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu truptan yönetici olmaz
    cidden maskara bu
    twitter dan amerikayı yönetiyor

6.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    3.96dan şortladım fakat 4.01de falan yusufladım bildiğin. Kapatma fırsatı verdi bu akşam süper oldu. Yoksa stoploss yapıp zarar edecektim. Bir daha da dolar/tl shortlamam. Gece uykusu önemli😁

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çok tehlikeli, dolar/tl shortlamak gerçekten çok tehlikelidir. dolar her an yukarı fırlayabilecek kapasitededir. Ülkemizde her an beklenmedik bir olay olabilir, bu tür beklenmedik olaylar bir gecede doları fırlatabilir, böyle örnekler çoktur. Bir gecede shortçuları batırır. Böyle bir risk almaya değmez. Long pozisyon almak daha güvenli. Ben bugünkü gibi manik çıkışlar arkasından gelen düzeltmeler hariç dolar kurunun durduk yere hızlıca aşağı indiğini hiç hatırlamıyorum.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    coinler iyice taban yaptı bu ara coinlere ilgi dipte. yeni bir çıkışın işareti olabilir, her ay belli bir miktar alıp hardware wallet'ıma yüklüyorum.
    Yapma, coinler borsalardaki oluşacak sıkıntıların öncüleri bence..para azalınca ne olur, balonlar hava kaçırır..

Yeğen dinlemedi , o kadar üstü kapalıda olsa uyardık..3,7'lerden dolar sattı , coin aldı..

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    çok tehlikeli, dolar/tl shortlamak gerçekten çok tehlikelidir. dolar her an yukarı fırlayabilecek kapasitededir. Ülkemizde her an beklenmedik bir olay olabilir, bu tür beklenmedik olaylar bir gecede doları fırlatabilir, böyle örnekler çoktur. Bir gecede shortçuları batırır. Böyle bir risk almaya değmez. Long pozisyon almak daha güvenli. Ben bugünkü gibi manik çıkışlar arkasından gelen düzeltmeler hariç dolar kurunun durduk yere hızlıca aşağı indiğini hiç hatırlamıyorum.
    Dolar durur vurur..

Sayfa 146/1023 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •