Originally Posted by
ODUN ADAM
ÖNCE BİR FIKRA
Evli bir çift varmış. Erkek azgın erkekmiş, karı biraz nazlı. Bir gece yine erkeğin canı istemiş..Karı her zamanki gibi nazlı mı nazlı,, yok başı ağrıyor, yok uykusu var, yok bilmem ne. Erkek istedikçe karı arkasını kocasına dönüp soluna yatmaya devam ediyor. Erkek bu kez de öbür tarafa geçiyor gariban bir sürü dil döküyor.. yok yok.yok., karı bu kez de tekrar kıçını kocasına dönüp sağına yatıyor.. Böyle 3-4 kez tekrarlanıyor, Erkeğin artık dayanacak hali kalmıyor..arkadan… şakkkırtttt… karı çığlık çığlığa……Erkek kadına: “Canım benim, bu akşam başka akşamlara benzemeyecek, ne tarafa dönersen dön deliğin biri benden tarafta kalıyor…†der.
Şimdi bende böyle yapıp maliyetimi kurtardım.. maliyetim 2.26 ( bölünme sonrası 1.63-1.64 gibi) al-sat-al-sat ile kurtardım artık maliyetim 1.40 ın altında. Ama bayağı yoruldum, stres yaptı..… istediği kadar düşürsünler, istediği kadar çıkarsınlar….Anlayacağınız arkadaşlar, eğer çok istiyorsak deliğin biri her zaman Bizden yanadır . İstedikleri yana dönsünler……
Yer İmleri