Sayfa 146/581 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Hocam kaldı mı küçük yatırımcı, almayın aldırtmayın,gücü kadar çıkarabiliyorsa çıkartsın, satmayın sattırtmayın inebildiği kadar insin. Yatırımcı sadece kağıttan değil borsadan da soğuyor. Çıktığı zaman hiç kimse almasın kendi havuzunda oynasın dursunlar, bir iki kademe ye göz dikmiş bu yamyamlar

2. Zarardan kara geçecek şirkete çoktan pozisyon almaları gerekirdi..ama tahtada hiçbişi yok..sadece goygoy

3.  Alıntı Originally Posted by ODUN ADAM Yazıyı Oku
    ÖNCE BİR FIKRA
    Evli bir çift varmış. Erkek azgın erkekmiş, karı biraz nazlı. Bir gece yine erkeğin canı istemiş..Karı her zamanki gibi nazlı mı nazlı,, yok başı ağrıyor, yok uykusu var, yok bilmem ne. Erkek istedikçe karı arkasını kocasına dönüp soluna yatmaya devam ediyor. Erkek bu kez de öbür tarafa geçiyor gariban bir sürü dil döküyor.. yok yok.yok., karı bu kez de tekrar kıçını kocasına dönüp sağına yatıyor.. Böyle 3-4 kez tekrarlanıyor, Erkeğin artık dayanacak hali kalmıyor..arkadan… şakkkırtttt… karı çığlık çığlığa……Erkek kadına: “Canım benim, bu akşam başka akşamlara benzemeyecek, ne tarafa dönersen dön deliğin biri benden tarafta kalıyor…†der.
    Şimdi bende böyle yapıp maliyetimi kurtardım.. maliyetim 2.26 ( bölünme sonrası 1.63-1.64 gibi) al-sat-al-sat ile kurtardım artık maliyetim 1.40 ın altında. Ama bayağı yoruldum, stres yaptı..… istediği kadar düşürsünler, istediği kadar çıkarsınlar….Anlayacağınız arkadaşlar, eğer çok istiyorsak deliğin biri her zaman Bizden yanadır . İstedikleri yana dönsünler……
    Nerde kalmıştık......
    maliyetimi 130 kuruşun altına çektim....Bu ahlaksız haydutlar istedikleri kadar aşağı versinler. 130 a vermezlerse alç... dırlar...
    Ne demiştik " ..deliğin biri her zaman bizden yanadır..." Bu haydutlara yenilme yok..
    Bu hafta , olmaz ise 2018 ocak ilk hafta satıp çıkacağım... İnşallah o zamana kadar bir 1.74 üzeri daha çekerler.. en az 1.70..
    Birdahada bu ve buna benzeer haydutların kağıdını almamak üzere iinşallah...

4.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    geçen hafta perşembe yatırım finans satmış oyak yatırım almıştı..bu günde oyak satmış yatırım finans almış...
    cepten cebe işlemler artık kabak tadı vermeye başladı..
    pis işler yapanlar hemen hemen aynı zihniyettekiler..........hak, hukuk derler
    yer babam yerler.......ar,haya inan bunlarda yaya........
    kakala millete malı....

5. Tavsiye üzerine alım yaptım. Sayın emektar yazılarıyla, OSTİM i faaliyet raporlarından daha iyi tanıtıyor. Varlıkları yanında, piyasa değeri ve uzun bir süre yatay seyretmesi primsiz olması dikkat çekiçi cazip vaziyette. AL kenara koy denecek hisselerden. taban fiyatlarında gibi. Bu piyasa değerine sahip şirketler çok rahat 1 den 3 e katlayabiliyor.

6. Papaz kaçtı oynuyorlar. Elden ele, artık papaz kimin elinde kalırsa

7. 1.60-1.61 Arası top çeviriyorlar. Yatırım Finansman Gedik Yatırım.a, Oyak.tan İş Yatırıma, arada Global, A1, Teb, Şeker ve Yapı Kredi topu alıyor. İlk 5 ALIŞ: 265.428, ilk 5 SATIŞ: 254.112 varın siz karar verin. Bunun adına biz keriz silkeleme diyoruz.

Zaten borsaya bizler keriz yerine konmak için giriyoruz, küçük yatırımcıyı kaz gören zihniyet çok. Ama bizim zamanımız da çok; biz az kazanır az kaybederiz, böyle düşünenlerse çok kazanıp, hiç kaybetmeyeceklerini sanırlar. Sanırlarki kazandıklarıyla beraber gidecekler öldüklerinde, işte bu yüzdendir bu kadar HIRS... Bizlerde kaybetmemek için beklemeyi öğrenmeliyiz... Sizi bilmem ama ben öğrendim, bekleyen küçük yatırımcı belki pirzola yemez ama inanın çorbayı içer...
    Son düzenleme : TASEM; 27-12-2017 saat: 13:15.

8. Yatırım finans araya almış milleti döviz bürosu gibi takılıyor..1.60 ona geliyor 1.61 ondan gidşyor..adam gibi yatırum yapacak adam lazım..yoksa bu tahtadaki it köpekle yürümez biyere bı tahta

Sayfa 146/581 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •