adam doları moları fdow un biz kapandıktan sonra bilmem kaç puan düşüşünü iplemedi...keyifte, parada, malda bende diyor...spot açılınca kararını verir herhalde...
adam doları moları fdow un biz kapandıktan sonra bilmem kaç puan düşüşünü iplemedi...keyifte, parada, malda bende diyor...spot açılınca kararını verir herhalde...
essek gıbı verecek malı hahahahahhaha
Akaryakıta zam gelecek mi? PÜİS açıkladı
EKONOMİ HABERLERİ | 28.06.2018 09:32 | Son Güncelleme 19 dakika önce
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, bazı sosyal medya paylaşımlarında yer alan, "1 Temmuz 2018'den itibaren akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) aralıklı olarak artırılacağı ve bunun zam olarak pompa fiyatlarına yansıyacağı" yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.
28 Haziran Perşembe 10:01 TÜİK: EKONOMİK GÜVEN ENDEKSİ HAZİRAN'DA %3,3 AZALDI, ÖNCEKİ -%4,9
28 Haziran Perşembe 10:01 TÜİK: EKONOMİK GÜVEN ENDEKSİ HAZİRAN'DA 90,4 OLDU, ÖNCEKİ 93,5
topıc cansız ne iş la battınız mı
bigshort, baldayı ve diğerleri şu silahlı çeteler hakkında ne düşünüyor?
https://www.youtube.com/watch?v=NMeQ-8XQ09o
Bu kadar silahlanma normal mi? Ve seçim sonrası bu tür kutlama yapmak, vatanseverliğe, şerefe, haysiyete sığar mı? Bu adamların PKK gibi vahşi terör örgütünden ne farkı var? Bugün bunu yapanlar ilerde devlete karşı, halka karşı ayaklanmayacağını kim garanti edecek.
Bu kişilere tek tek yaptırım uygulamayan devlet, devlet değildir. İleri de çok pişman olacaksınız, yaşayacak alanınız kalmadığında iç savaş çıktığında, çoluğunuz çocuğunuz perişan olduğunda hatta bu olaylarda zarar gördüğünde ne yapacaksınız. Ben böyle bir şey yaşamanızı ve gerçekleri görmenizi yeğlerim var ama böyle bir şey yeğlemenin dahi bu teröristlerden fark kalmayacak.
Ve soruyorum, bunu vicdanınıza sığdırabiliyorsanız ve buna rağmen oy verdiyseniz sizlere yazıklar olsun.
Yer İmleri