Etyat ile eukyo fena düştü. Bir ara bunlarla ilgilendigimde etyat 0.86 idi euyo da. Şimdi etyatın düşmüş hali 1.00 TL. F/K ve defter degerlerine baktıgimizda euyo da iyi. Egerki etyat 1 TL ise Euyo hala 15 kuruş aşağıda. Bu nedenle olacak düşüşleri iyi bir alım fırsatı olarak görüyorum.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
0.83 alış verdim. Öğleden sonra alabileceğimi sanıyorum. 0.83 gelirse onu geri almak icin 0.82 ye gelir☺ . Gelsin ben de 0.81 alış yazarım. Sonra her düşüşte portfoyü büyütmek. Uzun vade için güzel fiyatlar.
Bakalım nereye kadar düşürecekler. Düşüş trendi ne soktukları için izlemek en iyisi. Bir miktar 0.83 verilip daha alttan yerine konulabilir mi?
daha ne düşecek artık buradan toplanacak vessalammm,,dın kardeşlerımız,,noelde tatıl de hacım yapmazlar ,,,onların borsaları tatıl bızımkılerde bu tarz şeytan hısselerle kap kac yaparlar,,,
Hergun bir kademe güzel fırsat veriyordu. O nedenle çıkıp çıkmaması önemli değildi. Bugun bu firsati vermedi yine iyi en azindan 0.83 alip 0.83 e verebiliyoruz. O zaman simdilik bana eyvallah kanatlaninca gelirim.
Yer İmleri