arkadaşlar birçok yazılı basında haber çıkdı, pazartesi herkez şirketi aramalı bence, basında çıkan haberlerle ilgili bi açıklama istenmeli
arkadaşlar birçok yazılı basında haber çıkdı, pazartesi herkez şirketi aramalı bence, basında çıkan haberlerle ilgili bi açıklama istenmeli
Sayın ünsal iş bankası vakko hisselerinin çoğunluğunun olduğu aracı kurumdur doğuş grubu vakko şirketine talip diye bir yerlerden duymuştum o da garanti bankasından işlem yapar cuma kim aldı garanti ve is ha bunların yancisi yatırım finansdir onu da bilin şirketin gayrimenkul değerlemesi onlara göre 116 milyon en yakın 2016 yılında olmuş onu yeni gördüm vakkoda daha ne gizli şeyler vardır ama onu biz bilmeyiz şimdi millete laf atmayın biraz nazik olun her sey ortada ha sirket satılır ya da satılmaz ayrı bunlar işini bilir adamlar vitali hitali anlayın artık ve eminim bu spek bu sitede yazıtıdır ve okuyordur ama şunu bilin ben pzt sirkeyi arayacam yav tüm ulusal medyada yazılıyorsa vardır bi nane hayırlı geçler sizlere ytd duyum hayal
Geçmiş satış hikayelerinden sizlere örnek vereyim Altınyıldız 4 liralardan 80 liralara geldi.Satışta olmadı fabrika arazisine avm yaptı mali durumunu düzeltti.Sasa 2 liralarda sabancılarda sürünüyordu satıldı malum 12 liralarda.Bossa 3 liralardaydı satıldı 7 liraları gördü.Banvit 2 liralardan elimde vardı takaslarda mal çıkılıyor dendi sattım satış oldu hop 23 tl.Kipa vs bir sürü örnek var sabreden kazanıyor.
ytd.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : keremc; 11-02-2018 saat: 00:30.
Doğan grubu hisseyi aldıysa zaten bunlar ahbap çavuş demek ki var bir numara zaten şirketin %10 halka açık bence naçizane değerlendirilmesi gereken bir veri
abovvvv ky dolmuş burası...şu şirket satıldı şuraya gitti....bu vakkoda şöyle olur böyle olur şuraya gider....varya şu borsada 100 binin altında ky hesap açmayacan veya 1 milyonun altında olanları...biri burda hayal satar biri gerçekleri söyler...dünya gazetesi haber vermiş hisse tavan yapmamış üstelik 30 kademe basmış...geçmiş olaaaa sizeeee
-2, +3.8 ve 5.4 tahminen 7. Kusur gelir mi
Yer İmleri