Yatırım tavsiyesi değildir.
2011 yapımı salgın filminde
adamın biri kepçe ile muz ağacını deviriyor devrilen ağaçtan yarasa muz alıyor o yarasa domuz çiftliğine gidiyor ağzından bir parça düşürüyor o parçayı bir domuz yiyiyor o domuz bir restorana yemek olarak gidiyor aşçı o domuzun ağzını temizlerken bir kişi gelip resim çektiriyor el ele poz vererek ( ünlü biri aşçı galiba ) sonra resim çektiren kişi bir davete gidiyor içkiler içiyor bardaklara dokunuyor garson dokunuyor o dokunuyor bu dokunuyor millet eve gidiyor eşine çocuğuna dokunuyor vs.
iyide arkadaş yarasa domuz ilişkisinden kaynaklı ise bu adamlar zaten ikisini de yiyiyor bir halt olmuyor da birleşince mi oluyor.
ben mesela mantı yerken yoğurdu sade dökerim sarmısağı da ısırarak yerim çünkü sarmısaklı yoğurt dokunuyor
arkadaş böyle saçmalık mı olur!!!
bunu geçtim böyle bir film çekiliyor ise bu ne kadar film de olsa ( ki değil bana göre ) önlemini niye almıyor millet. nede olsa biliyorlar aynı corona gibi.
ya almanya 2012 de bunu öngörmüş
ya kore bunun filmini yapmış
ya simpsonlar geleceği tahmin ediyormuş
yaaa lar böyle devam eder gider
hayata nasıl kader deniliyorsa yani başından beri çizilmiş ise
işte yaşadıklarımızda çiziliyor
saygılar
not: yukarıdaki de aynı böyle olmuş hani inek su içti dağa kaçtı yandı bitti kül oldu gibi.
bu arada filmide izlettirmiş gibi oldum sizlere![]()
Ya şahidim finnandiyaya gittinmi hiç gitmedin bende gitmedim ama tam 80 km yaklaştım vizede var cepte ama dedim pahalı yer boşver ya eksik kalsın
Yani annıycaan
Melmeket zenginse herşeyde pahalı
Yani o işler paraya bakar
Kaç ülke var şimdi finnandiya ayarında
Maks beş altı yani o tedbirleri başka yerde alsan
Yaşamağa para kalmaz Üste
Bu yazdığım bi önceki iletin içün
Bu alıntıladığım son olan fazla mistik
Ben annamam o işlerden
Senin etrafında varsa öyle insanlar önce onlardan uzaklas sonra kendini bir sorgula benim etrafımda niye böyle insanlar var diye
Cünkü bir insanın kim oldugunu etrafında ki insanlar gösterir.
Benim etrafımda hic öyle insanlar yok. Herkes Turkiye de ki borcunu da ödüyor
Benim FİNDEKS RAPORUM cok iyi. Bugüne kadar bir kez bile gecikme yapmadım
Ayrıca öğrenim kredisini de ödedim. Askerliğimi de dövizli yaptım.
Genelleme yapmaktan da vazgec.
kokune kadar alıyor margıne kadar
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri