Sayfa 146/992 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Hemfikiriz...Allah kahretsin bu Ahaber'i
    Bilhassa Erkan tanın ver mehteri diyişine bitiyorum ben. O gücle viyanayı almamızda yakındır.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Allah aşkına Ne alakası var yazdığınızın ? Yahu Hazine 31 Mart’ta nisan- Haziran borçlanma stratejisini açıkladı , buna göre Nisan’da 20,6 milyar borç ödemesine karşın 30 milyar borçlanacağım dedi ve ihale takvimi açıkladı lakin Nisan’da yaklaşık 61 milyar TL ile yaklaşık 6 milyar TL tutarlı altin borçlandı .. Bunun dönen para büyüyor alınan borçta büyüyor demekle alakası ne ? Hele ki geçmiş yıllarla alakası ne ? 31 Mart’ta hazine açıklamış ama nisanda açıkladığından 3 kat fazla borçlanmış

Bak o meselelerin iç yüzünü yöneten bilir biz bilemeyiz... biz tahmin ve veriler üzerinden ilerliyoruz... insider trading yapabilecek halim yok...
    Kamu borç stoğu çok düşük....
    Hazine borçlanmayı kime yapıyor... bugün 30 milyar borçlanıyorsa, 2 sene sonra 60 milyar borçlanırsa “rekor borçlanma” diyerek algı yaratamazsın....
    Tekrar söylüyorum bana resmen adamları savunduruyorsunuz...
    Ben burada muhalif algı yüzünden gerçekleri göremeyecek kadar gözler kör ediliyor, buda hatalı strateji izlemeye yol açıyor... benim amacım bunun önüne geçmek...

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sadece hedge olduğunu nerden biliyorsun.. ? işlem yapmıyorsun..

spekülatif.. hedge..pair trade.. arbitraj.. relative value.. bir sürü strateji var.. bilmediğin sularda yüzüyorsun.. viop bir kumar değildir..vadeli ve opsiyon piyasasıdır..iyice zırvalamaya başladın..
    Pair mi, hedge mi, swing trade mi ben ne bileyim arkadaş banane....
    Ben viopun anlamını ve kuruluş amacını söyledim... esas amacı hedgedir..
    Pair trade falan değil.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Pair mi, hedge mi, swing trade mi ben ne bileyim arkadaş banane....
    Ben viopun anlamını ve kuruluş amacını söyledim... esas amacı hedgedir..
    Pair trade falan değil.
    hahahaa.. komedisin.. bilmemek ayıp değil ama yanlışta ısrar etmek açıkça kötü niyet demektir..

viop ta kuruluş amacı sadece hedge değildir.. amaçlardan birisidir.. diğer amaçları vardır ki onlarla beraber strateji zenginliği sağlar.. sen hisse piyasasında devam et burada bilmediğin konularda ahkam kesme..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahahaa.. komedisin.. bilmemek ayıp değil ama yanlışta ısrar etmek açıkça kötü niyet demektir..

viop ta kuruluş amacı sadece hedge değildir.. amaçlardan birisidir.. diğer amaçları vardır ki onlarla beraber streteji zenginliği sağlar.. sen hisse piyasasında devam et burada bilmediğin konularda ahkam kesme..
    )) tamam abi..

6. alen forumun adını yanlıs koymussun vıob degıl.........altın koyacaktın.....aTESlı tartısma var....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    https://worldpopulationreview.com/co...national-debt/
    Borca takılan

Cühelanın biride kişi başına gelirden dem vurmuş 5-10 milyon nüfusla milyon ton petrol rezervinin üstünde değil bu ülke.
    Dünyada sömürgeci ülkeleri petrol rezervi zengini ülkeleri çıkınca büyük ekonomi 4 ülke kalır Japonya Almanya güneykore türkiye çalışıp kazanan ve tam bağımıslık mücadelesi veren 4 ülke
    Japonya 15 ABD üssü 160 bin civarı asker
    Almanya 22 ABD üssü 160 bin civarı asker
    Güneykore 8 ABD üssü 160 bin civarı asker

Türkiye bu konudada diğer üçüne göre daha bağımsız

2 ABD üssü

Miras üstünde oturan veya insanlığın hakkını yiyenleri mi emsal göstereceksiniz

Türkiye Corona sınavında üreten sağlam bir ekonomi olduğunu gösterdi karınsızlığa hiç gerek yok gururlanın

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Komiksin arkadaşım.... Neyimiz sağlam.... Ona yqrdım, buna yardım... Daha vatandaşına maske veremiyor bizim devlet.... Bize verilmesi gereken maskeler özel uçaklarla yurtdışına gidiyor. Türk insanının değeri yok.
    Kanada sorgusuz sualsiz vatandaşına ortalama 5000 dolar veriyor... biz üçün birini alıyoruz.
    Bırakın artık milliyetçiliği....
    Amerika ve diğer avrupa ülkeleri istese bu maskeleri üretemez mi... Bal gibi üretir. Adamlar bu tip basit şeyleri kendi üretmeyip 3.dünya ülkelerine ürettiyordu. O nedenle bu konuda zayıf kaldılar. Ama derslerini almışlar. Artık kendileri üretecekmiş.
    Adam üretiyor cep telefonunu, bilgisayarı, teknolojiyi ve sana yüksek kar ile satıyor. Kriz zamanlarında güçlüler dahada güçlenir dostum. Bunu sakın unutma
    Son düzenleme : kamil79; 01-05-2020 saat: 17:35. Sebep: Ol

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu rakamlara düştüğünü ben görmedim .

Ama sizin o günler her gün burada BİST’i kapatın BİST’i kapatın dediğinizi hatırlıyorum sadece

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    82 binlerden alıp %20 30 karla satanların kazancı bol olsun da.Arkadaş hiç mi hata yapmıyor buradaki adamlar ben anlamış değilim.Korona geldiğinde borsanın bir günde bir haftada ne kadar sert düştüğünü bazı hisselerin 1 günde %15 20 düştüğünü de gördük ama ne hikmetse herkes hep kazanıyor kaybeden yok
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 146/992 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •