İyi günler arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim az çok bilgilenmeye çalışıyorum size sormak istediğim elimde kalan bir miktar paraya Halkbank mi yoksa isctr mi almaliyim yardımcı olurmusunuz
İyi günler arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim az çok bilgilenmeye çalışıyorum size sormak istediğim elimde kalan bir miktar paraya Halkbank mi yoksa isctr mi almaliyim yardımcı olurmusunuz
Ikiye bolmek daha mantikli olmaz mi banka alacaksan? Bankalarin hepsi diplerde.
![]()
Bayram öncesi son gün. Dövizde gerileme, borsada kapanışa doğru yükseliş olması gerekir. Bu daha çok vobda alınan pozlara göre şekillenecek. Hareketsiz günler sayısı artarak devam ediyor, edebilir mahsuru yok.
Dolarda 6,83 üstü ucuz, altı pahalı deniyor, bunu kısmen teyit ettiğim için dolar almadım henüz, 6,83 üstü önemli. Bugün gece kapanış nasıl olacak göreceğiz. Trendin devamı için önemli, aksi takdirde 6,2 lere gidebilir. &,83 üstünde kapanış gelirse trene bizde atlarız. %10-15 hisse ile yola devam şimdilik.
3-6 Haziran tatil, nasil bayram oncesi son gun oluyor?
Dövizi yazarken 6,804 olmuş. ama bu sırada usd/zar %1,5 yukarıda, ilginç şeyler oluyor, anlam vermek zor. Usd zar tepede ama düzeltme yapmış tekrar gidecek gibi bir hali var. Bende bu korkudan biraz döviz aldım, normalde 6,830 üstünden alınmalı burası tehlikeli daha çok satış gelebilir.
ard yazılım dün bugün aldım, aygaz bilanco kötü gelmiş çok düşmüş diye aldım, polho zaten 2-3 gündür takip ediyordum 2,70 den sattım 2,59 dan az aldım. bu ard yazılım defter değerinin 10 katından işlem görüyor, 20 katından işlem görsün diye aldım.madem çöpler moda. ard yazılım kesinlikle kumar cinsinden bir şey, topiğini açıp bakmayın bile.
https://www.borsaistanbul.com/urunle...-tatil-gunleri
Resmi Tatil Günleri
19 Mayıs 2019, Pazar Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
3 Haziran 2019, Pazartesi Ramazan Bayramı Arefesi (Yarım Gün Tatil)
4-5-6 Haziran 2019, Salı-Çarşamba-Perşembe Ramazan Bayramı
15 Temmuz 2019, Pazartesi Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Pee, defaultta 2019'u gosteriyormus meger.
23 Mayıs 2020, Cumartesi Ramazan Bayramı Arefesi (Yarım Gün Tatil)
24-25-26 Mayıs 2020, Pazar-Pazartesi-Salı Ramazan Bayramı
Yer İmleri