Sayfa 146/345 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Ben biraz ekledim 2500 kadar
    Kanımıza giriyorsun dostum..şimdi bende de bir iki hissemi satıp cwenede pozisyon artırma isteği geldi...
    Karda olduğum bir iki hissem bana göz kırpıyor.. bakalım nasip ne olacak ?? Gelen son kap cweneyi dirençli hale getirdi...sektörümüzdeki diğer hisselerin düşüş oranı yüzde 3_4 leri gördü...ama biz direniyoruz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Şimdilik yeşil olduk...sektördeki kardeşlerimiz kırmızı..sektörün prensi bu gün biziz...attığımız kap gelecek için çok güzel şeyler vaadediyor .
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Valla hiç acımadım sattım gitti
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4. Geçmiş zaman rtalb ı da böyle yaptım 4 küsür den aldım 2 küsür den 4 küsüre gelmişti arkadaşlar deli muamelesi yaptıydı ama sonra muhteşem oldu

5. An itibariyle 7 hissem var birinden daha vazgeçebilirim

6.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    An itibariyle 7 hissem var birinden daha vazgeçebilirim
    bende ısdmr ,oyakc ,toaso,cwene ve vbtyz hisseleri var...vbtyz harici hepsinde kardayım..yalnız vbtyz nin de kazığı büyüktür...57 ortalama ile almıştım şu anda 39,92 de...bakalım bu kazık ne zaman ve ne nasıl çıkacak ??

7. Bu başlığı şu anda 122 kişi okumaktadır. (7 üye ve 115 ziyaretçi)

keko, Delta Heavy, kilavuz, koz42, kwon3+, polkenan23+, stonhand

bu gün ne kadar da kalabalığız... acaba neden ??

8. Vbtyz sayfasında Bi grafik atmıştım gördün mü onu

Sayfa 146/345 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •