Sayfa 146/343 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. sayın yarımada tel kapalimii

2. Son 3 gün kapanış 5,29-5,30 ve bugün 5,31 oldu, bu hissenin zamanı geldi sanki,
    Yatırım tavsiyesi değildir

3. daha ne bekliyorlar deh demek için?

4. Bugün hissemiz prim yapacak diye hissediyorum☺
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
     Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Son 3 gün kapanış 5,29-5,30 ve bugün 5,31 oldu, bu hissenin zamanı geldi sanki,
    Sayın BLACKM son 3 gün kapanış rakamları doğru sıralama yanlış, 5,30 5,29 ve dün akşam itibariyle 5,31 oldu. Hayırlı cuma'lar.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

6.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Sayın BLACKM son 3 gün kapanış rakamları doğru sıralama yanlış, 5,30 5,29 ve dün akşam itibariyle 5,31 oldu. Hayırlı cuma'lar.
    Sayın guccuk yatırımcı bunca hengame arasında birde fiyat sıralamasına bakmana güldüm😂😂
    Sanada hayırlı cumalar☺

7. Bu hissede sadece CB yok, CB ile bağlantılı pek çok isim vardir değilmi? bunu biliyoruz, bilmeyenler zaten birkaç aracı kurum hareketine bile bakarak bunu çok rahat görebilir yanı CB yancılarının varlığını, simdi sunu soralım, borsada amaç para kazanmak değilmi? Siz keyif icin hisse alan sırf kendini tatmin etmek icin bütün parasını kazanç gütmeksizin hisseye bağlayan birini gördünüz mü? Ben görmedim, o halde? Şunu demek istiyorum, 17 kusur milyon lot halka arz edilmiş bunun 12milyon lotu global ve Anadolu yatırımda yanı direkt CB ve ailesinde, geriye kalan 5 kusur milyon lot ise dağınık bende sende onda bunda ve hatta bu kalan 5 kusur milyon lotun bir kısmı yine CB ve ailesinin başka araci kurumlardaki hesaplarında bile olabilir değilmi? Ancak CB ye ait olmayan ama CB ile birlikte hareket eden bir yancı güruhunda mali var iste bu yancı güruh keyif icin tatmin icin hisse almadı, benim tahminim en az 3-4 milyon lot bu yancılarda ve bu yancilar yıllardır para kazanamadılar çünkü bir amaca hizmet ettiler yani hisseyi baskıladilar beraberce ve CB nin düşük fiyatlardan mallanmasini sağladılar birşeyler karşılığında ve karşılığı muhakkak bunlara verilecektir öyle veya böyle ve bu yancilarin sabırlarinin tükenmek üzere olduğunu tahmin ediyorum, hadi CB baba deh diyelim artık diyorlardır kesin, dile kolay 2011 den bu tarafa 7 yıl bitmiş bunlar buraya sermaye gommusler 7 yıldır para kazanmamışlar ve CB mazotu fulledigi icin artik yol ver bize babaaaa ezelim tepeleyelim gecelim artık diyorlardır kesin😂

8. 2018 in flaş hisselerinden birisi olabilir diye sesli düşünüyorum.

Sayfa 146/343 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •