Sayfa 1469/2372 İlkİlk ... 469969136914191459146714681469147014711479151915691969 ... SonSon
Arama sonucu : 18973 madde; 11,745 - 11,752 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://twitter.com/abdullahciftcib/...06576907841811

Abdullah Çiftçi
    @abdullahciftcib
    Anlamı?
    Linkte video var. Cevabı ben sürekli yazıyorum: Korku ve Yalan Imparatorluğu diye.

Çok yakın gelecek yılda:7 boyutlu holigram teknolojisi aklı korku ile panikletip zorluyacak.tüm dünyada yaşayan insanlar yerde gökyüzünde tüm evrende garip olaylar la karşılaşacaklar.uzaylılar mesih mehdi deccal asla sahtesini gerçeğini ayırt edemiyecekler. “Anlamı taşıyor.”
    @erefefik

2. 7750'deki gap dolmuş. Maşallah. Para shorttan kazanilir da cesaret lazım.
    Insan yaşlandıkça cesareti azalır.
    @erefefik

3. Cumhuriyet
    @cumhuriyetgzt
    #SonDakika | Akşener'den peş peşe itiraflar: "3 Mart akşamı isim oyladık. Herkes Kılıçdaroğlu dedi. Ben vatandaşın nezdinde İmamoğlu ve Yavaş'ın önde olduğunu söyledim. Kılıçdaroğlu döndü dedi ki 'Akşener uygun görmediğine göre biz beşimiz imzalayıp çıkalım'. O seçim kazanılsın diye ben zehir içtim. O akşam size bunları anlatsam yakıp yıkacaktınız. 'Sabır' dedim kendime"

https://cumhuriyet.com.tr/siyaset/so...apiyor-2120699
    Sıktı be ya... Yetti gari...
    Anayasaya göre adam aday olamiyordu.
    Peki Tayyip Agam aday olmasaydi da bunlar kazansaydi ne olacagıdı?
    Korkunc, düsünmek bile korkunc.
    Iyi ki Tayyip Agam var.
    @erefefik

4. Tayvan: Çin’i durdurun!
    Biden mi durduracak? Boş asansöre selam çakıyor, bunak.
    @erefefik

5. Yılmaz Güney bitti Menderes muhabbeti başladı.

İYİ Parti
    @iyiparti
    ·
    17 Eyl
    1961 yılında millet iradesine uzanan ellerin, demokrasimize sürdüğü kara lekenin yıl dönümünde;

Demokrasi şehidi devlet insanlarımız #AdnanMenderes, #FatinRüştüZorlu ve #HasanPolatkan’ı rahmetle anıyoruz…
    Asılmasının asıl sebebini defalarca yazdım. Tekrar etmiyeceğim. Bu ülke muz cumhuriyeti değildir, bu ülke dünyaya hükmetmiş 2 imparatorluk bakiyesidir.
    Demokrasi sehidi denilen adam; kendisine oy vermeyen ili, ilçe yapan, tahkikat komisyonları kuran, muhalif gazetecileri hapse atan, üniversitelere askeri sokup, ateş ettiren, radyoda kendisine oy vermeyenlerin isimlerini vatan haini diye okutan kisidir.
    Dogru yazdin ni dokuz koyden kovulursun.
    Cunku burasi, Korku ve Yalan Imparatorlugu.
    @erefefik

6. Erbil'deki Kürt Ulusal Kongresi Merkezine(KNK) kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırıda kongre üyesi PKK'lı Deniz Hevi öldürüldü.
    @erefefik

7. Rus milyarder Abramoviç, Adnan Oktar’ın malikanesini 500 Milyon TL'ye satın aldı.
    @erefefik

8. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    12s
    ABD’nin F-35’i kayboldu

Bugün bir uçuş sırasında pilot kendini fırlattıktan sonra uçağın enkazı hiçbir yerde bulunamamış

Halktan bilgi isteniyor. Gören/duyan olursa +1 843-963-3600 numarası aranabilir diyor ABD ordusu
    Abi bu haberi okudukça bir gülme geliyor. ))))))))))))))
    @erefefik

Sayfa 1469/2372 İlkİlk ... 469969136914191459146714681469147014711479151915691969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •