Sayfa 147/967 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. günaydınlar
    burada KY için bilgi paylaşan arkadaşlara bende teşekkür ediyorum
    şirketimizin iyi haberleri gelmeye devam ediyor Fabrika kapasite arttırımı için bende şirketle iletişimi geçtim çok yakın dediler
    asıl bomba hissenin A grubuna geçecek olması ve bunun için potansiyeli var.
    herkese bol kazançlar

2. A grubuna geçmesi ile ilgili haber var mı? Ne zaman geçecek belli mi ?

3. ortada somut bır şey yokki hemen a dıyorlar...

4.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    ortada somut bır şey yokki hemen a dıyorlar...
    Aynen birader cok sisirdiler ben yerinde olsam hic bulasmam bu hisseye bistte senetmi bitti[emoji3] [emoji3] [emoji3]

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Beğenmiyorsanız satın arkadaş zaten kimse satmıyor hisse sıkıştı. Akşama kapanış 3.25 ve üstü olsun yeter benim için. Bu arada gedik aldığı malı %50 kazanmadan vermez denilmişti. % 20 yaptı bile hadi bol kazançlar.

6.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Beğenmiyorsanız satın arkadaş zaten kimse satmıyor hisse sıkıştı. Akşama kapanış 3.25 ve üstü olsun yeter benim için. Bu arada gedik aldığı malı %50 kazanmadan vermez denilmişti. % 20 yaptı bile hadi bol kazançlar.
    Sn. Sekiz millete mal pazarlamadik kotu olduk bari alacaklara aldirtmayalimda agirlik yapmasinlar[emoji3] [emoji3] [emoji3]

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. [QUOTE=aliatabey;496307]Sn. Sekiz millete mal pazarlamadik kotu olduk bari alacaklara aldirtmayalimda agirlik yapmasinlar[emoji3] [emoji3] [emoji3]
    Sayın Aliatabey;
    Doğtaş sektöründe Elmas gibi parlıyor bakmasını bilene😉 Hissenin hikayesi o kadar çok ki bu hissenin şu rakamlarda olması komik hakikaten. Tahtacı keşke herkes kardayken dökse de bizde rahatlasak.

8. dün alıcı satıcı dengesi neydi arkadaşlar ve alıcılar kimlerdi gedik mal çekmeye devam ediyormu acaba?
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 147/967 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •