Sayfa 147/639 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Ne yapayim yaw muglalinin dedikleri cok mantikli gibi.. depolari bosaltiyor 22 milyon tl zarar gostermek ne.. bide diyorum kendime hissenin yuzde 67 si bu adamlarin elindeyken sirketi batirirlarmi

2. arkadaşlar muğlalının haklı olduğu taraflar var ben yok demiyorum, zaten batmak ile çıkmak arasında dönüm noktasındayız, ben çıkacakta demiyorum, batacakta ama kısa süre sonra anlaşılacağını belirtiyorum..risk almak isteyen alır, sonuçlarınada katlanır olum/olumsuz.. o yüzden şirket batabilirde çıkabilirde..ama toparlayacaksada bunun emrelerini görmek zorunda olduğumuzu düşünüyorum, zaten beklenti boşa çıkarsa ölmüş eşşek biraz daha düşer ... ama toplamaya karar verirlerse tavan serisi neden olmasınnn.. herkesin kararı kendine ... olumlu yada olumsuz tarafta olmanıza bakar..ben elimdeki rakam düşük ve risk alabiliceğim seviyede, herkes kendi belirleyecek alabileceği riski ama kimseye de hayatını etkilecek seviyede risk almamasını tavsiye ederim..

3.  Alıntı Originally Posted by slhttnmrz Yazıyı Oku
    Ne yapayim yaw muglalinin dedikleri cok mantikli gibi.. depolari bosaltiyor 22 milyon tl zarar gostermek ne.. bide diyorum kendime hissenin yuzde 67 si bu adamlarin elindeyken sirketi batirirlarmi
    adam zaten kasadaki nakiti çıkarmış,halka 2,50 lerden arz etmiş..
    yani malı götürmüş..
    şirketin şu anki piyasa değeri 15 milyon..
    yüzde 67'si batsa patrona koyarmı sence bu saatten sonra....

4.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    arkadaşlar muğlalının haklı olduğu taraflar var ben yok demiyorum, zaten batmak ile çıkmak arasında dönüm noktasındayız, ben çıkacakta demiyorum, batacakta ama kısa süre sonra anlaşılacağını belirtiyorum..risk almak isteyen alır, sonuçlarınada katlanır olum/olumsuz.. o yüzden şirket batabilirde çıkabilirde..ama toparlayacaksada bunun emrelerini görmek zorunda olduğumuzu düşünüyorum, zaten beklenti boşa çıkarsa ölmüş eşşek biraz daha düşer ... ama toplamaya karar verirlerse tavan serisi neden olmasınnn.. herkesin kararı kendine ... olumlu yada olumsuz tarafta olmanıza bakar..ben elimdeki rakam düşük ve risk alabiliceğim seviyede, herkes kendi belirleyecek alabileceği riski ama kimseye de hayatını etkilecek seviyede risk almamasını tavsiye ederim..
    Tskler tavsiyeleriniz icin 👍👍

5.  Alıntı Originally Posted by slhttnmrz Yazıyı Oku
    Tskler tavsiyeleriniz icin ����
    Estafurullah kardeş

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    adam zaten kasadaki nakiti çıkarmış,halka 2,50 lerden arz etmiş..
    yani malı götürmüş..
    şirketin şu anki piyasa değeri 15 milyon..
    yüzde 67'si batsa patrona koyarmı sence bu saatten sonra....
    Buda mantikli.. bence en iyisi elimde beni etkilemeyecek kadar dusuk birakmak

7. risk büyük...getirisi ve götürüsüde... ama emareler bence olumlu en azından alacak faizi işletilmemesi..

8.  Alıntı Originally Posted by KAVUNCU19 Yazıyı Oku
    yaa ne gızıyon ya kötümü olur
    1. tavan 39
    2. tavan 46
    3. tavan 55
    4. tavan 66
    5. tavan 79
    6. tavan 95
    7. tavan 1.14
    8. tavan 1.37
    9. tavan 1.64
    10. tavan 1.97