Originally Posted by
fLameng
Sana uyarak dedim evet doğru nikinin yanındaki yeşilliklere aldanarak yatırım yapan yönlenen o kadar saftirik adamlar var ki
SAftirik demeyelim saf ve temiz kalpli diyelim sayılarını duysan şaşırırsın emin ol ve ağzından çıkan her cümleyi bence 2 kere tartmalısın itibarın yüksek olduğu için dikkate alınıyorsun.
alınıyorsak sabırlı olacaksın
tanımıyorsanız akinonyayı tanışırız
forumlarda paylaştıklarımızdan yola çıkalım
yakın zamanda Vestel de bu forumda oyunu bozduk diye mi 1.8 tl ortalamadan 8.5 tl gördü
carrefourda oyunu bozduk diyemi millet geldi sataştı 15 tl den 60 tl gördü
tekfende 1 usd altı her yer alım yeri dedik 4 usd den verdik ki yazılar arşive gitmemiş olabilir
şirketin %1 ni tek kalem alıp foruma yapıştırdığımız yer 3.88 tl idi
çokda uzağa gitmeyelim burda ki gundawe de orda idi.
bunlardan para kazanan saftirik kardeşlerim bana gelip komisyonmu ödediler
veya ben bunlardan bir gelirmi eldetmiş oldum tarihi diplerinde yazarak
ben yazacağım yeri bilirim yok öyle milletin elindekini üç kuruşa beş köfte fiyatına almak 0.47 usd de ykb yazıyorum diye neden rahatsız oldunuz??
dikkate alınacağız tabii dikkate alındığımı bildiğim için yazıyorum burada ve bundan önce akinolu izi olan her tahtada
hamdolsun yıkmadılar şimdiye kadar bundan sonrada yıkamazlar
sabrı olan takılır takılmaz
gidip beş para etmez masa sandalye şirketlere girmiyoruz
Türkiye nin en büyük bankasında pozizyon almışız sen halen üç beş lot alçak burdaki gariban 1.5 sene beklyecek iki sene bekleyecektesin nerden biliyorsun iki sene sürüneceğini ??
sende bende burdayız görüşürük.
KORKMAYN BU KADAR MİLLET UCUZ MAL ALACAK DİYE.hepimize yeter:
akinoluları sen tanımıyor olmıyabilirsin ama tanıyan tanır hisseder ensesinde.
bu kağıt gibi sermayesi büyük şirket için demiyorum ama
tahta yapıcı için nimetiz nimet kaç kişi bu tarz havalarda piyasaya para sokar.
yıllarca şirketi sırtlanır.
bizim 8 tl de ttrak ta gördüğümüzü adam 80 tl bedel ödedi .
o sekiz tl yi biz temettüden alırken total karı dehlerken uyardık diye sopa yiyecektik.
neyse ben buraya yatırdığım parayı temettüden geri alacağım isterse tahtayı yapmasın diyorum.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer İmleri