Sayfa 147/201 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197 ... SonSon
Arama sonucu : 1606 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1. Işıklar Park Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, ortaklık yapısında bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Geçenki Almanyadan satın aldıkları 30 BİN EURO değerindeki emlak şirketi olabilir. zaten şirket içi bir birleşme olduğundan serbest piyasa hareketlerine yansımaz. bir nevi hesap sadeleştirme yapmışlar. ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. demir çelik
    18 dakika önce inwesting
    "Tavan olursa sıra olur tavandan, rızo bunu istemez"

Lutfen böyle saçma yorumlara itibar etmeyin. Ya bu adam hisse satmayıpta 543 milyon hissesinin turşusunumu kutacak. Yoksa 543 milyon lotu tavandanmı satacak. saçma saçma yorum yapıyorlar. adamlar; altan alıp üsten sata sata götürürler. hisseye alıcı çekebilirlerse.ytd

3. forumlarda yapılan yorumları %98 saçma sapan ipi sapa gelmez, hayal rüya duygu yüklü gerçekle alakası olmayan yorumlar. Arada
    % 2 dogru söyleyip dogru yazan var oda %98 içinde kaynayıp gidiyor.

Senin yorumlar hangi yüzde içinde?
     Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    forumlarda yapılan yorumları %98 saçma sapan ipi sapa gelmez, hayal rüya duygu yüklü gerçekle alakası olmayan yorumlar. Arada
    % 2 dogru söyleyip dogru yazan var oda %98 içinde kaynayıp gidiyor.
    Kendi Görüşümdür.Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by deeeeeeeli Yazıyı Oku
    Senin yorumlar hangi yüzde içinde?

Kendi Görüşümdür.Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    okuyan karar versin diyeceğim. bir yorumu okuyup anlamak için konu hakkında okuyanın bir alt yapısı olmalı. sizin gibi boş kafa ile okununca bu oluyor."Senin yorumlar hangi yüzde içinde?"senden dolu piyasada kime nediyeyim.

6. gün sonu kapanış

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. günlük güncel görünüm...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Sayfa 147/201 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •