Sayfa 147/310 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
Arama sonucu : 2478 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1. Valla 4.70-75 arasında 350 bin alış 30 bin satış yedi.Ama nasıl oluyor anlamıyorum gün sonunda satış da o kademeden yapılmış.msgyo ve ozgyo patron satarken tavan tavana giderken bu neden aşağı oluyor.Bakın msgyo patron satıyodu karşılayan da yoktu ama ky çokça alınca yükseliyor bu hissede bişeyler dönüyor icbc,oyak hatta deuche alıyorsa bir şeyler olabilir diyorum.

Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    çekerler yukarı elbette nasıl olsa sığ...şöyle yüklüce alıcı görsünler 100 bin gibi falan 10 kademe basmazlarsa ben bu borsayı hiç bilmiyorum...
    ben dün oyaktan 4,63 ten 102 bin lot satış yzdım şeker karşıladı...siz neyin kafasını yaşıyorsunuz...0,49 kuruş temettüyü begenmedinizmi...sen diceksin niye sattın elimde fazlası ile var kredideki malımı kapadım sadece malum oyak kurumunda teminatı yok gibi ...mecburiyetten sattık...borusan 13 lira 0,52 kurus temettü var...geçenlerde akıllının biri diyorki %45 getiri artması lazım mevcut kira getirilerine bi baksın %98 doluluk var dolar ve euro artısını iyi hesaplasın 70 milyona yakın kar yazıcak....
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

3. Ben dedim %45 artması lazım diye
    48 milyon kar var sadece kira geliri bu sene nasıl 70 olucak açıklada öğrenelim .Kur sabitlemesi yapmazsan kiracı bulamazsın..bir miktar kira geliri artabilir ama%45 değil
    Kiracı bulamazsın

4. saygısızlığın alemi yok akıllının biri felan demişsin .iş öğren ilk önce %45 kira artışı nerde görülmüş bu kadar rekabet varken sektörde
    Hayal aleminde arkadas

5. arkadas borusan pagyoyla aynı sektör mü...aynı sektör yatırım ortaklıgı sektöründe 100 bin tl lik mal alyorsun yıllık net 18 bin tl veren var...sırf temettu dikkate alınacaksa.. senin pagyo kaç tl veriyor 10 bin tl yaklaşık

6.  Alıntı Originally Posted by deep voice Yazıyı Oku
    saygısızlığın alemi yok akıllının biri felan demişsin .iş öğren ilk önce %45 kira artışı nerde görülmüş bu kadar rekabet varken sektörde
    Hayal aleminde arkadas
    1-Yıl sonu amazon türkiye giriş yapacagını ve sonra ALibaba da 2019 girecek haberleri varken pagyo %45 artış bende çözemedim

2-Klgyo 9 tl defteri patronu 3.8 satıyor Pagyo 10 tl defter 4.7 tl patronu satıyor Özakgyo defter 6 tl 2.4 tl hisse sattı patronu

3-Bu günkü hareket yygyo dün akşam geri alım açıklayıp bu gün hemen alım yapması stabil olan bir hisse de geri alım açıklayıp kimin hisseleri alım işlemi yapıldı ?

Özetle mevcut faiz oranı, moodys haberini dikkatli okumak lazım ayrıca Ato bşk avm için söyledikleri ortada

7. Borsaların iyi olduğu dönemlerde,temettüye dayalı gyo hisseler iyi performans sergilemiyor üstüne üstlük faizlerin 14 verdiği yerde zor.
    Satılma hikayesi olmasa geçen senenin kopyası olur performans olarak
    ..o da hikaye gibi de bakalım hayırlısı.satış olacakmı kaçtan olacak olacaksa ;biraz yılan hikayesi gibi .
    Yatırım tavsiyeside değildir

8. Ewet yggyo da acaba yönetimdekilerin eşinde çocuğunda vs olan hisselirimi geri aldı diye insanın aklına gelmiyor değil haklısın elfidaa

Sayfa 147/310 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •