Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 147/1014 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Tapu kütüğü ilgili herkese açıktır.
    Arsanın diğer hissedarı olmak yeterince "ilgili" kılar kişiyi...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    valla seferihisar belediyesinin sayfasina girdim iki saattir dolaniyorum bulamadim

TC kimlik no yu girip borclara bakinca gosteriyor ama kendi adresimi pafta no falan onlari vermiyor

http://hizliresim.com/nR0Ma5

http://seferihisar.bel.tr/

Adresi annem hatirlamiyor kayitlar tapular falan ona erisecek hali yok kadinin

telefon acsam bana vermezler

iki ucu ....degnek

artik yaza gidince halledicem

BIr sey daha, TR de emlak vergisinin 3 ayda bir alindigini bilmiyordum senede bir zannediyordum ilginc hakkaten

2. Burada Mandrake isimli birisi vardı, kulakları çınlasın. 2015 yılında Dumankaya Ikon'da ev almayı düşünüyordu. Geçen sene fiyatlar 600k cıvarı demişim. Az once ilanına denk geldim, 7 ay sonunda fiyatı 50k düşmüş ve bu sürede Dolar da arttı. Adama o kadar sakın paranı çarçur etme diye anlatmaya çalıştık, umarım dinlemiştir.

https://www.hurriyetemlak.com/konut-...detay/25153167

Bir de hasbi isimli bir dalalayma vardı, gayrimenkul krizi geliyor nakitte kalın yazdıkça güçlü Türkiye'ye düşmansınız diye boş atardı. Sözde bunun evleri vardı, her sene 30-40 daha fazla teklif alıyorlardı.

10-10-2016, 19:50 #339 mandrake mandrake is offline

Duhul
    Aug 2008
    Gönderi
    4,692
    Esas
    Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Mandrake bundan 1 sene once Dumankaya Ikon'dan bahsetmisti. O zaman 3+1 dairelerin satis fiyati 600k idi. Bugun birisi soyleyince aklima geldi, Sahibinden'e baktim. Fiyatlar hala ayni yerde...
    Bilgi icin tesekkurler demekki ayni kozyatagindakin gibi yatay seyrediyor

Iyiki almamisim

Ek bilgi olarak zannediyorum yapimina baslanmak uzere olan goztepe umraniye metrosu yeni sahradan gececek yani dumankaya nin dibinden. Ilginc bu olay bile fiyati artirmamis

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bireysel mülklere dokunulamaz ne demek ?? 74 kıbrıs harekatından sonra kuzeyde kalan rum mülkleri ne oldu ? 40 senedir neyin müzakeresi yapılıyor sizce ??

1942 yada 1955 yılında neler olup bitti haberiniz var mı ? yada bugün itibariyle terör örgütüne finansman sağlamakla suçlanan birinin hangi mülkü güvence altında olabilir dünyanın herhangi bir yerinde ?? mesela beşşar esed'in amcası rıfat'a ait mülklere el konuldu fransa ve ispanya'da- milyar euro üzerinde ederi olan mülkler, neymiş kara para aklıyormuş..
    1) Kıbrıs harekati bir savaş idi. Siyasi kriz vs çok farklı durum.

2) 74 de ek koyduğumuz mülklerden dolayı yıllardır uğraşmıyor muyuz. Bi daha kim böyle dert almak ister başına😂😂😂 normalde el konulamaz olduğu fakat biz el koyduğumuz için bütün mesele...

3) Esad'ın bilmem nesinin mülküne el konuluyor ama sıradan bir Suriyelinin kine konuluyor mu? Hayır.
    Siz de uzun adamın falan akrabası iseniz yada Yunanistanın terör örgütü kabul ettiği bir örgütle alakanız varsa korkmakta haklısınız. Ama haricinde sorun yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    valla seferihisar belediyesinin sayfasina girdim iki saattir dolaniyorum bulamadim

TC kimlik no yu girip borclara bakinca gosteriyor ama kendi adresimi pafta no falan onlari vermiyor

http://hizliresim.com/nR0Ma5

http://seferihisar.bel.tr/

Adresi annem hatirlamiyor kayitlar tapular falan ona erisecek hali yok kadinin

telefon acsam bana vermezler

iki ucu ....degnek

artik yaza gidince halledicem

BIr sey daha, TR de emlak vergisinin 3 ayda bir alindigini bilmiyordum senede bir zannediyordum ilginc hakkaten
    Detayını bilmiyorum ama e devletten veya takbis ten bulunabilir sanıyorum...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Detayını bilmiyorum ama e devletten veya takbis ten bulunabilir sanıyorum...

takbis e id ve password nasil aliniyor acaba? Cunku hicbiryerinde tc kimlik no falan gormedim

edevlet ise PTT ye gidip alinmasi gerekiyor onuda yapamaz

neyse tesekkurler

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Burada Mandrake isimli birisi vardı, kulakları çınlasın. 2015 yılında Dumankaya Ikon'da ev almayı düşünüyordu. Geçen sene fiyatlar 600k cıvarı demişim. Az once ilanına denk geldim, 7 ay sonunda fiyatı 50k düşmüş ve bu sürede Dolar da arttı. Adama o kadar sakın paranı çarçur etme diye anlatmaya çalıştık, umarım dinlemiştir.

https://www.hurriyetemlak.com/konut-...detay/25153167

Bir de hasbi isimli bir dalalayma vardı, gayrimenkul krizi geliyor nakitte kalın yazdıkça güçlü Türkiye'ye düşmansınız diye boş atardı. Sözde bunun evleri vardı, her sene 30-40 daha fazla teklif alıyorlardı.
    Aynen ben dumankaya olayini burada 1 ay once paylastim ve iyiki almamisim dedim ama komsulardan alanlar oldu

Adamlar gitmis banka kredisi cekmis sonrada kiraya vermisti

Dusus benim anladigim kadariyla 100 bin TL civarinda. Dolar cinsinden daha cok dusus var elbette

Iyi ki almamisim. Kim bilebilirdi boyle dolarin firlayacagini. Emlak krizi bekleniyordu dolarin naapacagi belli degildi

Bir de dumankayanin fiyat dususu Fetttullah Gulen baglantisi yuzunden olabilirmi acaba?

7. [QUOTE=ihtiyar;344277]
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    TC vatandaslari icin Yunanistanda emlak almak cesaret isi. Ben sahsen almam. Her zaman muhtemel olan Turkiye ile ciddi bir askeri yada siyasi kriz yasamasi durumu, veya Istanbuldan kacan Rumlarin Turkiye aleyhinde mulkiyet davasi acmasi durumunda acaba oradaki Turklerin gayri menkunkellerin akibeti ne olacak ?

Bırakın Yunanistan' ı, Almanya yı KKTC den bile almam.. Girne ye bağlı Koruçam köyünde harika bir tepede bir grup villa varmış.. Yöre de Papazın Köşkü adıyla bir de köşk varmış. Bu köşke gitmek için İngilizlere ait ( söylentiye göre Lordlara aitmiş ) vilların tel çitinde - Köpekler ve Türkler giremez - yazıyormuş. Düşünün artık orada ne kadar huzur bulacaksınız...
    Her türlü şartlarda Ülkemden vazgeçmem. Sıkışınca toprak terk edilmez. Benim için toprak vatandır.Aslında yabancıya toprak satışına da karşıyım. Gelsin, gezsin, otursun ama kiracı olarak...
    Yunanistan'dan ev almayı bırakın, tatile bile gidilmez artık. Tr plakalı araçlara gereksiz ceza yazıyorlar. Eskisi gibi misafirperverlikleride yok. Artık Katara falan tatile gideriz artık.

8. arkadaşlar ev teslim alirken nelere dikkat etmeliyiz. tapu alindi. dairenin içi tamam ama dogal gaz baglanamadi 2 aydir 10 güne baglanir diyorlar. ayrica ortak bir daire, kapici dairesi var deniyor ve otopark(her daire icin ayri degil ortak alan olarak). ve otapark bir blok nahkemelik oldugu icin ve giriş ordan oldugu icin tamamlananadı. simdi otoparkta ve kapici dairesinde hakkimiz oldugunu nasil ispatlariz ilerde. teknik sartnamede bunlar belirtilmis midir. ve teslim tutanagina bunlari not düsurtmeli miyim?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 147/1014 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •