Sayfa 147/687 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 5490 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Dolar bazlı zirvemiz güncel kur itibarı ile yaklaşık 42 lira.
    Biz 14 lirayız.
    Takibimdeki bende olmayan bütün kağıtlar güzel gitti.Bu saatten sonra neyin bezdirmesi neyin baskısı olacak ki?Tabi özel bir çaba harcayan birileri varsa, boşa kürek çekiyorlar.

2. Bu saatten sonra alacağım başka hisse kalmamış.
    Hayırlısı olsun.
    Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Dolar bazlı zirvemiz güncel kur itibarı ile yaklaşık 42 lira.
    Biz 14 lirayız.
    Takibimdeki bende olmayan bütün kağıtlar güzel gitti.Bu saatten sonra neyin bezdirmesi neyin baskısı olacak ki?Tabi özel bir çaba harcayan birileri varsa, boşa kürek çekiyorlar.
    emin olun birileri baskılamak için çok çok özel çaba sarfediyor.. Gün boyu işlemleri inceleyen biri rahatlıkla anlar..

4. en az 5-6 aracı kurumu kullanarak yapıyorlar bu işi..

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    https://youtu.be/hI2_LfQr63U
    Burdan az geri alıp az bakabildim.Paynetten bahsederken bi ara masaya vurdu Sayın Ceo 😅
    Özür dileyerek düzeltiyorum,tekrar izleyince fark ettim masaya vurmamış,telefonu çalınca onu alıp masaya koymuş :)

6.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    emin olun birileri baskılamak için çok çok özel çaba sarfediyor.. Gün boyu işlemleri inceleyen biri rahatlıkla anlar..
    İyi ki işlemleri göremiyorum.En azından daha az tepki gösteriyorum.
    Birde başka hisse takibini bırakabilirsem bu iş tamamdır.Ama çok zor bu ikinci kısmı.Takip edip bu neden gitmiyor kısmını aşmak kolay olmuyor bazen :)
    Çünkü gideceği yolun eskisi kadar olmasa bile gene iyi bir mesafede olduğunu düşünüyorum.
    Bedelsiz sonrası gene güzel yükselişler yapan hisseler olur ya.Sanki Arena da bu eksik kaldı.
    Şirketin artıları eksilerine göre fazlayken fiyata yansımasını bilançolar ile gelecek haberler yön verecek gibi duruyor.

7. Arena Grup CEO'muz Serkan Çelik Bloomberg HT Piyasa Hattı programında Pelin Yantur'un sorularını yanıtladı.

https://youtu.be/8AS4T26A3Jc

22 Mart 2022

8. Yıl içinde farklı dallarda bomba haberler göreceğiz bence,
    Başka dalda ortalık veya satın almalar
    Ceo bence ser verdi sır vermedi
    Sadece ışığı gösterdi devamı gelecektir
    Öyle kolay kolay satmayacağım en az 3 4 yıl beraberiz seçim sonrasınıda göreceğiz Arena

Sayfa 147/687 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •