Sayfa 147/892 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Üzülerek uzunca bir süredir düşündüğüm bir fikri dile getirmek istiyorum. Malumunuz yaz sonunda başlayan rallinin öncü hisseleri epey terledi. İyi de bir kazanç sağladılar. Lakin son 1 aydır yerlerinde sayıyorlar. Sanki, kimseyi üzmeden çaktırmadan mal çıkışları gerçekleşiyor gibi bir hava var. Yani eski sistemdeki gibi çak malı sür aşağı süründür gibi değil de aylarca bir daha uğrama gibi bir havaya giriyoruz gibi geliyor.
    Endeksin rallisi süratle devam edecek ancak öncü hisseler GESAN vd. olabilecek mi?
    Son 3-4 haftalık süreçte yaşadığımız fiyat hareketleri bana bunu gösteriyor. Hatta spek beyimizin acelesi olmayan bu gevşek tavırları da bunu doğrular nitelikte.
    Süreci bir örnekle açıklamak gerekirse EREGL hissesi yaklaşık 9 TL den 36 TL ye kadar tüm hisseler yerinde sayarken güzelce yükseldi. Sonra herkes temettücü uzun vadeci ve yatırımcı oldu. Sonra bu güzide şirket sürekli süzülerek yatay aşşağı seyretti.
    GESAN gibi hisseler neredeyse 20 x yükselirken EREGLi uzunca bir süre yerinde saydı. Ez cümle bu rallinin favorileri yatay aşağı seyrederken diğerleri x? kat yukarı gidebilir bizler de bunu seyredebiliriz. Gitmeye niyeti olsa 500 TL olacak hisse 280 civarında sürünüyorsa maalesef bu ihtimal daha bir güçleniyor. Şu europower arz meselesi olması çoktan kendisi ile vedalaşmıştım. Ha korkarım bu hıyar onu da satış fırsatı gibi kullanıp çakıp geçebilir yani hiç şaşırmam.
    Neyse bu kadar olumsuzluk dozu yeter.
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Dikkate almayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Tamam,söylediklerinin çoğunda haklısın. (Hala yaziyor olacagim ama) Bh borsa aleminde hisseyle ilgili her telden ve her kalibreden yığın yığın bilgi akışı var (normali bu zaten). Hrrkes kendi kapasitesinin elverdigi ölçüde bu verilere bir anlam biçip sonra kararlar alıyor. E simdi açik ve net sorayim sana:
    Hani şu "Türkiyede bugüne kadar yapilmis RESlerin üçte birini GESAN yapmi' gibi her halinden abartı akan bir veriyi benim gibi bir acemi bile yemezken -hadi seni geçtim- hisse 20 lirayken bile engin bilgisiyle her şeyi süzen Keko gibi arkadaşlarin sadece şirketin tarihcesinde geçen bu bilgiyi "argümanin tuhaf iddiasina ve aćik acik hatalı olma ihtimalini sezebilecek çapı olmasina ragmen baliklama atlamasina ben artik eskisi gibi "hata" olarak bakamayacağim. Evet,bilinçli bir yaniltma oldugunu sanmamakla beraber "hisseyi" parlatmaya yarayacak bir argüman olmasi yeterli görülmuş belli ki! E soran olursa da,kendi sitelerine koymuşlar diye de cevap da hazir. Yani "yav böyle şey olur mu,bu bilgi cidden tuhaf bir abartıda,dur şuna bakayim" demek yerine bi de üste her yerde bunu vurguluyorsan "ben 20'lerden beri buradauim he heyyy" vurgusu içimdeki sis bulitlarini dağitmis oldu. Son kez söyluyorum: Bilinçli bir yaniltma oldugunu düşünmuyorum ama yeter ki hisseye yarayan bir argüman olsun aceleciliği ile (normalde kendi profiline hiç uymayip) bu argümana baliklama atlanip bir de boyuna bize de aktariliyorsa maksat "ne olursa olsun yeter ki şirketi allayacak bir şey bulalaim" niyetinin de derinlerde olabilecegini gösterdi.
    Evet çok yazdim ama sağ olun sayenizde bu sofrada menüde olmaktansa sofraya oturmaya talibiz!
    Güzel kardeşim buradakı üç beş kişiye hısseyı allayıp pullama ile ne keko ne ben ne sen hıcbırşey kazanamayız ,,bak benım portföyün büyük kısmı alfasta gün boyu ençok ben yazarım veya bır ıkı arkadaş beş veya on kişiyı geçmez ,, keko ve bırkaç arkadaş sayesınde buradakı kadro bıraz kalabalık onları Çek buradan burada da kımse kalmaz ,, ama yine söylüyorum ben gesan almasaydım bu fıyattan gesan almazdım ,, orta vadede 600 TL olduğunu varsayarsak potansıyel yüzde yüz uzun vade önü çok daha açık ama kaçımız kalabılırız bılmıyorm,, gıder daha uygun ve kendını katlamamış hısse bulmaya çalışırdım ,, bu demek değildir ki gesan alınmaz gesan bir ıkı yıl boyunca her fıyattan alınır !!!Ancak ben ilk defa gıreceğım senette orta vadede en az beş on kat potansıyel görmezsem girmem ,,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim buradakı üç beş kişiye hısseyı allayıp pullama ile ne keko ne ben ne sen hıcbırşey kazanamayız ,,bak benım portföyün büyük kısmı alfasta gün boyu ençok ben yazarım veya bır ıkı arkadaş beş veya on kişiyı geçmez ,, keko ve bırkaç arkadaş sayesınde buradakı kadro bıraz kalabalık onları Çek buradan burada da kımse kalmaz ,, ama yine söylüyorum ben gesan almasaydım bu fıyattan gesan almazdım ,, orta vadede 600 TL olduğunu varsayarsak potansıyel yüzde yüz uzun vade önü çok daha açık ama kaçımız kalabılırız bılmıyorm,, gıder daha uygun ve kendını katlamamış hısse bulmaya çalışırdım ,, bu demek değildir ki gesan alınmaz gesan bir ıkı yıl boyunca her fıyattan alınır !!!Ancak ben ilk defa gıreceğım senette orta vadede en az beş on kat potansıyel görmezsem girmem ,,
    Herkes yatırım yaptığı hissenin gitmesinden yanadir,çünkü çıkarı bunu gerektirir. O yüzden hissesini parlatmak ya da en azindan iyi yanlarina odaklanmak ister ki bu da doğaldır. Ama insanlari cidden etkiler bir noktaya eriştiğinin farkindaysan,kusura bakma ama, bunu hesaba katarak görüşlerini ortaya koyman da erdemli olmanin gereğidir. Benim RES soruma cevap alamadim hala. Grrcekten Keko kalibresindeki bir adam hem de kendi de vurguladigina gore sayesinde çok kisi kazanmis,hatta hayir duasi almis. Yani açik açik "insanlari epey etkilediğinin farkinda" olan konumda olup da bu Türkyenin gelmis gecmis tüm RES lerinin üçte birini biz yaptık argümanini yer mi? Yer ama niye biliyor musum? Çünkü kusura bakma ama onun önecligi bu argüman realitesi değil "etkisi" olmus ve dolayisyla etki gücüne katık etmiş bu "muazzam bilgi"yi. Israrla vurguliyorum: Bilinçli bir hata olduguna inanmiyorum ama hisseyi allamaya dönük irade o kadar öne çıkmış ki "vebal v.s" biraz ikinci plana atılmis. Haaa simdi çogunuz da der ki, la ne cins herifsin,tamam dikkatsiz davranmis,hepimiz yapabiliriz v.s v.s
    Tamam da güzel kardesim, biz de adamı cidden farklı bir "mertebe" ye koyduğumuzu ama artik öyle bir değeri olmadığini nacizane söyluyoruz. Haaa ama 20'den almiş kağidi,sira bize de gelecekmis buyurmus,sağ olsun,eksik olmasin yine tabi.

4.  Alıntı Originally Posted by Sabolc Yazıyı Oku
    Ömür "törpüsü" bey, Eski Yunan'dakiler senin kadar septik değildir sanırım.
    Allah sana maruz kalanlara, yakınlarına sabır versin.

Yolun, bahtın açık olsun.
    ...

😂😂😂😂😂😂

5. Açıkçası bu fk ları şişmiş hisselerden elimde yoktu gesan için fırsat kolluyordum. Bedelsiz haberi düşünce orta vade olarak bir miktar aldım. Europower tahtası açılıncaya kadar tutmayı hedefliyorum.Uzun vade olarak(10 yil) alfasi portföyümde tutacağım.Gesana bu fiyatlardan ortak olunacaksa kısa vade de beklenti içine girmemek gerekir diye düşünüyorum.

6. Arkadaslar madem söylediklerim allama ve pullama olarak algılanıyor !! O halde bilgi içerikli bir yorum yapmak istemiyorum...belki de böylesi daha iyi olacak .zaten söylenecek her şeyi söyledim..ekstra bir şey öğrenmek isteyen de açsın faaliyet raporunu oradan öğrensin .veya gidip şirketi arasin oradan öğrensin..kimse kusura bakmasın bundan sonra hahvehane dili ile sadece duygularımı yazacağım..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaslar madem söylediklerim allama ve pullama olarak algılanıyor !! O halde bilgi içerikli bir yorum yapmak istemiyorum...belki de böylesi daha iyi olacak .zaten söylenecek her şeyi söyledim..ekstra bir şey öğrenmek isteyen de açsın faaliyet raporunu oradan öğrensin .veya gidip şirketi arasin oradan öğrensin..kimse kusura bakmasın bundan sonra hahvehane dili ile sadece duygularımı yazacağım..
    Sevgili Keko rahat ol. Şimdi ajitasyon yapıp milleti ustüme gazlama niyetin galip gelecek,çünkü bu konuda senle baş edemeyeciğimi biloyorum. Birazdan öncü kuvvetler de zuhur eder. Dolayisiyla yenilgiyi direkt kabul edip seni "kahvehane"lere düşürmeden günahımı yüklenip bir süre yok oluyorum. RESmen mevzuyu bir şekilde geçiştirip mat ettin beni. Valla korkulur senden🤣

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaslar madem söylediklerim allama ve pullama olarak algılanıyor !! O halde bilgi içerikli bir yorum yapmak istemiyorum...belki de böylesi daha iyi olacak .zaten söylenecek her şeyi söyledim..ekstra bir şey öğrenmek isteyen de açsın faaliyet raporunu oradan öğrensin .veya gidip şirketi arasin oradan öğrensin..kimse kusura bakmasın bundan sonra hahvehane dili ile sadece duygularımı yazacağım..
    Keko boşver yıgıdım ,, kımseyı muhatap almak zorunda değiliz ,, bu hissede kımse zarar da değil bu fıyatta ,, beğenmeyen satar gıder kımseye bırşey ıspatlamak veya beğendırmek zorunda değiliz,, ömür bey sizede başarılar , umarım çok çok kazanırsınız.

Adam almış 300 TL den hısseyı Nıye 600 TL olmuyor diye hesap soruyor ,, neyse arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun .Zamanı geldığinde beklersek 600 TL de 1000 TL de olduğunu göreceğiz inşallah ,,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 147/892 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •