Sayfa 147/152 İlkİlk ... 4797137145146147148149 ... SonSon
Arama sonucu : 1216 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: TATGD - Tat Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by cgknypc Yazıyı Oku
    Adamların yarısını aldığı şirketin kalan yarısını önceki fiyatın yarı fiyatına alma imkanı doğuyor ama bundan kaçınmaya çalışıyorlar. Valla enteresan olaylar. Koç ile arka planda kim bilir neler döndü.
    sadece koç ile değil, halka kapalı kısımdan kullanılmayan rüçhanlar kimindi?

bana paylarım karşılığı bir meblağ teklif edilse rüçhan kullanma ve onları rüçhan pazarında satma diye ben kullanmazdım mesela

Adam rüçhanı kullanmıyor ve gidip rüçhan pazarında satmıyor bile. sonra da Memişoğlu gelip o payları alıyor, biz de bunu yedik.

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bu tür sorulara bu cevap verilir...memişoğu her ne olursa olsun çağrı yükümlülüğü doğuracak bir işlem yapmam dedi ilk alındığında...o nedenle bir çağrı olmaz...bunlar her türlü ihtimali düşünmüşlerdir...
    ben sana düşündükleri tek ihtimali söyliyim, bunlar SPK'ya başvurup bu hukuka uygun mudur diye cevap istemişlerdir ve SPK evet hukuka uygundur şeklinde yazılı cevap vermiştir.

**koç gurubu devretmek zorunda mı?

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    ben sana düşündükleri tek ihtimali söyliyim, bunlar SPK'ya başvurup bu hukuka uygun mudur diye cevap istemişlerdir ve SPK evet hukuka uygundur şeklinde yazılı cevap vermiştir.
    --yarın mahkemeye verseniz, hakimler spk nın bu yazısını gördükten sonra başka bir şeye bakmaz...

5.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **koç gurubu devretmek zorunda mı?
    opsiyon sözleşmesi size sadece seçenek verir, ister devreder ister devretmezsiniz. Ama koç grubu o opsiyonu tabiki de kullanacak. plan baştan beri bu değil miydi?

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --yarın mahkemeye verseniz, hakimler spk nın bu yazısını gördükten sonra başka bir şeye bakmaz...
    Hukuk bilen hakimler bakar, SPK'nınki görüştür + mevzuatı yorumlamadır. SPK'nın görüşü yanlış diyebilir Mahkeme. Türkiyede zor tabi bu ihtimal

7. Herkese iyi geceler arkadaşlar.

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    opsiyon sözleşmesi size sadece seçenek verir, ister devreder ister devretmezsiniz. Ama koç grubu o opsiyonu tabiki de kullanacak. plan baştan beri bu değil miydi?
    bedelli yetişmese kullanmazlardı, yetişince kullanacaklar. tüm planları bu şekildeydi, çok açık gözüken bir şey. bedelli sermaye artışıyla şirkete giren kaynağın çok da mühim bir kaynak yaratmadığı da aşikar. dolayısıyla bedelli artışın sebebi de direkt bu plana çıkıyor. şirket ucuz/pahalı o başka, bu plan memişoğlu için de koç grubu için de hoş olmadı. uygunsuz ve ülke piyasasına zarar verici davranışlar.

Sayfa 147/152 İlkİlk ... 4797137145146147148149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •