Kesinlikle katılıyorum, Para oturarak kazanılır, Ereğli ucuz ötesi , piyasa değeri 5 milyar dolar, altın madeni olayını ( bu olay bütün değerlemeleri değiştirecektir), demir cevheri madeni yatırımı , enerji yatırımları vs. dikkate aldığınızda ve global çelik fiyatlarının dip yaptığı bir dönemde böylesi bir kar açıklaması önemli, gelecek ile ilgili umutlu olmamak için hiç bir neden yok. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her girdiğimde başlıkta seni görüyorum aziz petrik.
Girdiğim başlıklar da çökmüş olan şirketler...
Fort Tüpraş ereyli.
Dost musun düşman mısın?
40 civarında girip yaklaşık 3 ay sonra 48de çıkmıştım.
Bilinçli değil tamamen rastgele oldu...
Tekrar girmeye de cesaret edemiyorum.
Bilanço yorumlarını okumaya geldim ki yine aziz petrik...
Herkese bol kazançlar dilerim.
Bütün endeks çöküyor. Eregl napsın. Kader utansın.
Yıkıllmadımm
Ayakktayımm
Lotlarımla
başş başaaaayımm
ereglinin daha zamanı var basmaları çok normal bas topla yataya bağla süreci tememttücülere büyük fırsat 2025 ortalarına belki sonalrına doğru veya 1-2 sene içinde koşullar değiştiğinde bambaşka bir resim çizecektir, diye düşünüyorum uzun vadecileri pasif prtfoy yöentimi analyışını benimseyenelri asla üzmez zararda da kardada oturmasını bilen bes mantığıyla hareket eden temettücüleri asla üzmez her şirketin iyi kötü dönemelri olur önemli olan iyi şirketlerin kötü dönemlerini fırsat olarak bilmek gerek yılalrca zarar edip bun a rağmen füze misali 90 derece giden sığ kağıtlarda vur kaça alışmış millet eregliden de aynısını bekliyor( O SIĞ KAĞITLARDA ÇOĞU ZMAN KAÇAMAZLAR YA NEYSE ORALARA GİRMİYCEM) piyasada gel kardeşim seni köşe edeceğim diyecek değil :D sabır lazım ki ky nın tek silahı sabırdır. geride bıraktığpı efsane dönemde kimse şikayet etmiyordu iyi günelrinde herkesin keyfi yerindeydi ...Önümüzdeki 1-2 snelik süreçte faizde nemalanan para vadesi bittiğinde faizlerde düşmeye başlayınca(ilk durağı borsa olacaktır)+ enflasyonun kırılması + faizlerin düşmeye başlaması sürecini muhakak bunalr gerçekleşmeden fiyatlayacaktır. ama tüm bunlar hemen olmaz belli bir süreç gerek bunu ben biliyorsam fonlar bankalara yabancoı herkes biliyor oyun planını ona göre kuruyor güzel günlerden önce sabrı olmayanları illa dökecekelr zaten... eregli de olmaması gerekenleri ( 3 ayda 100 e katlasın bekelntisi içinde olup bir şekilde elini klunu kaptıran kör cahilleri) illa dökecekelr kaçarı yok şu gereksizler faize maize gitsede kağıt rahatlasa çok kasıyor :D
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
özkaynak karlılığın bakıca gördüğüm pddd en fazla 1 eder şu an pddd 0,79 takribi yüzde 20-25 potansiyel varsayalım peki mevduat nedir? (tabi şu anki verielrine göre) yani iyi değil iyileşme emarelerinin görüldüğü bilanço... hoplatacak bilanço değil ama hoplatcak bilançolara gidişte iyiye işaret.. AMA GENEDE ŞU KOŞULALRDA BENCE GAYET BAŞARILI BİR PERFORMANS gerçek anlamda iyi bilançoalr gelmeden önce zaten bu fiyatlarda olmayacaktır...o zaman gerçek anlamda iyi bilanço geleceği anlaşılşır :D ytd
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
İt derisinden post olmaz.
Yağına kıymayan, çöreğini yavan yer.
Gurkun cücüğü güzün sayılır.
4.5 tl temettü verebilir
Temettü verimine görede fiyat 63 civarı olabilir
Tabi madenler fiyatlanırsa 3 haneli rakamlara gidebilir
Önemli olan kar edip temettü vermesi.
Yer İmleri