Hastalýk sebepli pek giremedim, hastasýyýz dedeye..
Etilen-nafta makasý haftalýk bazda nafta fiyatlarýndaki %12,6 azalýþýn etkisi ile %12,7 artarak 378 ABD$ olarak gerçekleþti. Önceki 336 idi. Ytd
Hastalýk sebepli pek giremedim, hastasýyýz dedeye..
Etilen-nafta makasý haftalýk bazda nafta fiyatlarýndaki %12,6 azalýþýn etkisi ile %12,7 artarak 378 ABD$ olarak gerçekleþti. Önceki 336 idi. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün yine piyasanýn nefesini önce kesmiþler sonra ambu cihazlarýni devreye alýp solunum yollarýný açmýþlar.
Bunun ambu cihazý farklý tabi, special. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Desenize adamlar gelene saplýyoren son ben geldim herhalde banada sapladý
![]()
Kadro geniþliyor. Güçlendigimiz olarak algýlamak istiyorum. Özellikle þu ortamda tahtacý bir itnelik yapmýyorsa iþine gelmeyecektir. Ytd
Yine o gün bugün mü diye bekliyoruz. Kaç senedir bekliyoruz .. Ytd
Celdim celdim ama la casa da para yok hala.. ytd
Yer Ýmleri