Sayfa 147/655 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. Saygideğer ant,

Borsa da birikim kaybetmis olan yillar once tecrube edinen fakat yilmayip fon vs ile kaybettigini geri alan babamin tecrubesi uzerine kurdugu cumle Kucuk yatirimci maydonoz gibidir.. Biçtikçe yenisi cikar... Sizce de bu onlarin gorusunu yansitmiyor mu ?

Insider olaylari ile önceden alip satabiliyorlar..

Uydurduklari t+2 takas yoluyla kimin elinin kimin cebinde olduğuna ayikmamiz imkansiz..

Spk nin buyuk manipulasyonlarda vereceği tepki süresine kadar zaten olay bitmis olmuyor mu ? Kaldi ki tepki de islem yasagi vs..

Onun icin burdaki asil fon ky dir.. Gorusler sahsimi bağlar eklemek yada cikarmak istedigi fikri olan kardeşim ile muhabbet b3ni sevindirir...
     Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    Dip seviyelere gore kamu bankaları, kucuk olcekli bankalarla, faizsiz finans kurumları ile, Ykb ile hatta o da insafsizca satilan garan ile negatif ayrisma yapan Banka yonetimi hic bir acıklama yapmiyor. En azından bilgilendirme ve FED in yaptıgı gibi sozlu mudahale de yapmiyor. Ki geri alim falan zaten beklentimiz yok. Sozu bari sakinmasalar. YTD
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Nasdaq Türk borsasına ortak olduktan sonra bize getirip kucağımıza bıraktigi BİST teki hisselerinI satıp gidince de basımıza bela olan algoritma robotları KY için kabus oldu.Google da yapilan aramaları bile gören,tüm dataları analiz eden algo robotları daha anlık fiyati bile göremeyen KY ile haksız ve sonu belli bir mücadelede.Borsada yıllar önce tüm veriler halka anlık acıktı.Teletekstte bile takip mümkündü.Bilgisayarı olanlar anlık işlem fiyatı kim aldi sattı.kademeler hepsini görüyordu.Ancak profesyoneller için ücretli programlar vardı.Eger ABD de yetişkinlerin yüzde 55 i doğrudan ya da dolaylı fonlarla borsa yatırımcısı oldu ise biz de bunu en az yüzde 5 yapacaksak o zaman ücretsiz anlık veri,kademe analizi olmalı.Agırlıklı ortalama yöntemi geri gelmeli.Bir hisse 560 ortalama ile gün içi 40 milyon lot işlem goruyor.Aksam 1 lot ile 545 kapatıyor.Kapanıs fiyatı 545 agirlıklı ortalama 560.Temettu için kesilen yüzde 15 ya yüzde 5 e düşmeli ya da sıfır stopaj olmalı.
    O zaman ancak yok Credit Suisse sattı Citi ,Deutsche aldi olayı biter.Emeklilik fonları da burada hisse oranını arttırmalı yoksa biz daha çok somurulmeye devam ederiz.
    Bu günler hepimize ders olsun da birseyler düzelsin bu bahane ile ve serden hayır doğsun.
    YTD

Az kaldı Halkbank yan kulvardan atağa geçti.Az kaldı Akbank’a yetişmeye yüzde iki daha yapsa geçecek.YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dün 99 binde 5.43 bugün 100 binde 5.43 .. bütün gün 5.44-5.45 yine gelene gidene alım fırsatı vermişler. Halk ile vakıfın yükselişini gören bu da gider diye alıyorsa sıkıntıya devam...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5. akbank alım satım varantı numarasından kaynaklanıyor olmasın, orada durumlar nasıl bilen var mı

6. Bankalar put gıdalar in....herhalde...

Ben biraz abartıyorum belki de 6500 şubeli market Bim piyasa değeri 34 milyar 750 şubeli Akbank 28 milyar.Sadece bana mi tuhaf geliyor bu ?YTD

8. Ben biraz abartıyorum belki de 6500 şubeli market Bim piyasa değeri 34 milyar 750 şubeli Akbank 28 milyar.Sadece bana mi tuhaf geliyor bu

Hisse senedini ne zaman aldım bilemiyorum 5 yıldan fazla olmuştur maliyet 6.47 her sene acaip karlar yazıyor banka bizim paralar zarar yazıyor. Emek hırsızlarını herkes biliyor ama yapacak bir şey yok. Daha çok bekleyeceğiz.

Sayfa 147/655 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •