Sayfa 148/461 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ALBATROS07 Yazıyı Oku
    bakın bana neler söylüyor kendisi neler yazıyor.saygı lütfen saygı.
    biz 3-5 lira hedef gösterenleri eleştiriyoruz.
    Kardeş saygıyı senden öğrenecek değiliz bu hisseye giren nereden geldiğini bilir kısacası sen ne olacağını biliyormusun? bilmiyorsun,ben ne olacağını biliyormuyum?bilmiyorum bilsem 64 te çıkıp sonra 78 lerde girip 77 lerde çıkmazdım
    Hedef gösterenleri tabiki eleştir ama ben adama spek adamı diye yüklendiğin için eleştiri yaptım
    Tartışmayı uzatmaya gerek yok hisse hakkında varda bilgin onu yaz millet okusun
    14 yıldir borsadayim martıların ne yapacağıni bende kestiremiyorum
    Bütün hisselerin topiklerine girer yazarım elimde olsun olmasın
    Hayırlı akşamlar

3. Bu senet, otele, göre biraz dağınık otel daha toplu ama gün geçtikçe daha hızlı toplanıyor, piyasada lotu daha az ve defter degeri 3küsür lerde Şubat ta 8 milyon arsa sattılar. Mal varlığı yuksek, borca karşılık, bakalım başka satış haberi gelecek mi, tahminim A gr 2018başında çok rahat geçer, bundan sonra yeni yönetim le yeni projeler e imza atarlar tahminim

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. yatırım finasman mı almış dün iyimiş
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

5. 2 li dip oldu tepki verir inş
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

6. Adam bariz dünden beri mal çaktı cakiyor

doğru zamanda doğru senet lazim

7. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

8. Hacim yok ama

Sayfa 148/461 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •