Sayfa 148/579 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Doların sahibi dolara ulaşabiliyor, sorun diğer dünya ülkelerinde, onlar ulaşamıyor. dün ne olduğu önemli değil bugün rus parası dolara karşı %1,5 değer kaybetti. 1 günde. Diğer bir konu ise ikili tepe yaptı, herkes 6 lirayı hedef gösteriyor ve dolar bolluğu nedeni ile doların değerlenme ihtimalini kimse düşünmüyor.
    Dolar bolsa Nasıl değerleniyor?

2.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Dolar bolsa Nasıl değerleniyor?
    abd nin yanında olanlar ulaşıyor, karşısında olanlar ulaşamıyor, s400 alanlar hiç ulaşamıyor, sorun çok net ve çok belirgin ama görmek istenmiyor, görülmeyecekte.

Guzel grafikler atiyorsun, sagol KD. Secimdekinin bile kat kat altina inmis. Ancak boyle dizginlenebiliyor demek.

Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku

Bankacılık endeksinde döviz bazında bakmayı geçtim (o inanılmaz batık) tl bazında da 2013 ten beri büyük sıkıntı var.
    Halk davası nedeniyle ise bu sıkıntı vay derim ne bankaymış tek banka tüm ülkenin bankacılık sisteminin içine etmiş.
    Sanki daha büyük bir sorun var gibi bizim bilmediğimiz.
    Endeksi çok rahat 200bin üzerine taşıyacak potansiyel var bankacılık endeksinde, çok garip.

Bu arada şimdiden tüm dostların Ramazan Bayramları mübarek olsun...
    Iste acaba bu adamlarin end-game'i bu muydu? Copleri yukseltip bankalar ve sanayi ile sonradan gelenlere postalamak. Bence onceki plan boyle idi, ama sey isi bozdu. Simdi de double-down yapip hedef mi artiriyorlar acaba? Yoksa butun dunyadaki bankalar mi batik kalacak uzun sure.

Sizlerin de Ramazan Bayrami kutlu olsun MrSun dostum. 15 senede tutacak grafiklerin bakalim nasil olacak artik!

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Guzel grafikler atiyorsun, sagol KD. Secimdekinin bile kat kat altina inmis. Ancak boyle dizginlenebiliyor demek.
    Dolar yada döviz korkumuz yok, aslında demirtaşın videosuna göre TL borsası 3 kat artsa son 10 yılda ki dolar karşılığı olmuyor. Sayın AGHA eleştirdi ama ben Demirtaş hocanın videosunun bir kaç kez izlenmesini isterim, tl borsa değeri için önemli.

Dolar yada döviz cinsinden alım gücü önemli. 1 yıl önce şirket bir araba aldı, 118 bin lira ödedik, arabayı iki katı km ye getirdim, antalya ereğli istanbul, baktım şimdi 160-170 bin lira yazıyorlar, değiştirecektim vazgeçtim. yani alım gücü çok hızlı kayboluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Iste acaba bu adamlarin end-game'i bu muydu? Copleri yukseltip bankalar ve sanayi ile sonradan gelenlere postalamak. Bence onceki plan boyle idi, ama sey isi bozdu. Simdi de double-down yapip hedef mi artiriyorlar acaba? Yoksa butun dunyadaki bankalar mi batik kalacak uzun sure.

Sizlerin de Ramazan Bayrami kutlu olsun MrSun dostum. 15 senede tutacak grafiklerin bakalim nasil olacak artik!
    malın değeri elbette önemli. bize göre son 1 ayda kabaca hesaplanan 500 milyon lot satışı, diğer küçük senetleri tutarak yaptılar, spot piyasadan çıkarak vadelide pozisyon aldılar, vadelide almak satmak daha basit. Bu 500 milyon lotu normal bir zamanda satamazlardı. Neredeyse 1 bankadaki toplam pozisyonlarına eşit. Yine bu 500 milyon lotun maliyeti sıfır olsa da bence satılmasına bir gerekçe değil. Ve satıyorsa muhtemelen almayacaktır. 1 ocak 22 mayıs bakmak lazım, toplam ne kadar banka satıldı.

Havacilarda ucuslarin acilmasi ile ufak bir hareket olabilir. Yabanci o kadar cakti cikti, yerliye de hikaye gerekiyor.
    Dikkatli olmak lazim yanliz, atraksyonda cikamayan cok kotu 6 aylik bilancolar gelecek.

Sayfa 148/579 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •