Sayfa 148/1009 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugün,

DXY +0, 38
    Dolar/TL -%1,69

Doların hareketinin DXY bağlantısı da koptu.

Feyk hareketler bunlar, Akşam kabine açıklamasını dinleyeyim diye tv. yi açtım. Yaklaşık 30 dk. eskileri anlattı sn. Cumhurbaşkanı. Son 2 dk. da okullar ve esnafla ilgili kararları söyledi. Aslında ekonomi çok zorda olmalı ki ; bu kadar uzun süre eski yapılanlar konuşuldu.

Vatandaşa teşekkür ettiler 4 milyar dolar satmış bireyseller diye. Ama perşembe günleri açıklanan verilere göre bireyseller halen döviz alıyor görünüyor. Bir yanlış anlama var gibi.

Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Euro 7,30 a düşerse araba fiyatları düşer mi acaba
    Fiyatlar düşmez. Firmalar pazarlama kampanyalarını artırırlar. Örnek: 150k TL'ye 24 ay 0 faiz vs...

3. Valla ben dolar 7,27 nin altını görmez diyordum şimdi eğer bu günlük bir şey değilse ithalat patlayıp cari açık yükselirse hele ki 7 nin altını görürse o zaman bir kıriz daha geliyor demektir.
    Ayrıca 18 şubatta merkez faiz yükseltecek gibi geliyor bana

4. şahsen ikinci el araba fiyatlarında düşüş değil çöküş bekliyorum. pandemi nedeniyle toplu ulaşımdan kaçınıldı. negatif faiz ve kur şoku ortamında hem ihtiyaç hem araç tedarik sorunları nedeniyle alıma yönelindi ve fiyatlar uçtu. 45-50 yaşlarında biri bana geçen yaz "asla düşmez, ben hayatımda araba fiyatlarının düştüğünü görmedim" dedi. hayatında kaç tane pandemi görmüş acaba.... hayatında hiç ikinci el araç fiyatının sıfırının çok üzerinde olduğunu görmüş mü.

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Valla ben dolar 7,27 nin altını görmez diyordum şimdi eğer bu günlük bir şey değilse ithalat patlayıp cari açık yükselirse hele ki 7 nin altını görürse o zaman bir kıriz daha geliyor demektir.
    Ayrıca 18 şubatta merkez faiz yükseltecek gibi geliyor bana
    Dolar 5 lira olsa ne olur. Kredi faizleri yüksek alan zaten kredi ile alıyordu fiyattan bağımsız olarak çünkü vatandaşın alım gücü yerlerde. Hayat pahalılığı zirvede.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugün,

DXY +0, 38
    Dolar/TL -%1,69

Doların hareketinin DXY bağlantısı da koptu.
    Hergün birebir eşlenik hareketler beklemek hata olmaz mı? Ayrıca dxy düşmeye başladığı dönem de, bizde "ben dolar ile ilgilenmiyorum" diyen bir siyasetçi nedeniyle dolar/TL roket gibii yükseliyordu.

Şöyle düşünün borsada endeks her yükseldiğinde elinizdeki hissenin yükselmesini bekler misiniz?

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. hsbc

HSBC de hesap açmak gerçekten uzun sürüyor.Öğlen başvurdum ancak akşam onay geldi.
    Şu an 40 güne %19 herkese veriliyor.1 yıl için ise %17.
    250K üstü premier müşteri.
    Herşey (EFT,KART aidat vs.) ücretsiz.
    Ancak temdit oranı ne olur bilmiyorum.Günlük modern hesap var ,orada da oranlar muadillerine göre biraz düşük kalıyor.
    Hoşgeldin ile müşteri çekiyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hergün birebir eşlenik hareketler beklemek hata olmaz mı? Ayrıca dxy düşmeye başladığı dönem de, bizde "ben dolar ile ilgilenmiyorum" diyen bir siyasetçi nedeniyle dolar/TL roket gibii yükseliyordu.

Şöyle düşünün borsada endeks her yükseldiğinde elinizdeki hissenin yükselmesini bekler misiniz?

Ytd.
    haklısınız ayrıca ağustos ayında 6,85 te iken yeşil yakılırken zor tutulurken ne oluyor da o rakamlara 6 ay sonra yaklaşır olduk. değişik günler yaşıyoruz ezberler bozuluyor.

Sayfa 148/1009 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •