Sayfa 148/499 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

Dgjlşşgjl

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

İYİ AKŞAMLAR DOST BİLDİKLERİM.

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    O saatinkini meşgul olduğumdan kaydedemedim
    Sorun yok kardeş🖒

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hjlşşğ

*MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
    22.06.2018, 18:05:12

***MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    YOKTUR
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

**** Borsanız*Başkanlığı*tarafından, 22.06.2018 tarih ve BİAŞ-4 5481 sayılı yazısı ile Şirketimiz*payları üzerinde*gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar*hareketlerine*ilişkin henüz kamuya*açıklanmamış özel bir durumun olup*olmadığı*hususundaki açıklamalarımız talep*edilmiştir.*
    Sermaye*Piyasası*Kurulu'nun Seri II-15.1 sayılı Özel*Durumların Kamuya*Açıklanmasına*İlişkin Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat*ve Miktar*Hareketleri" başlıklı*8. maddesine istinaden *
    Şirketimizin*payları üzerinde gerçekleşen söz*konusu*olağandışı fiyat ve miktar*hareketleri ile ilgili olarak *Şirketimizin bu hususta bir*bilgisi*bulunmamakta olup, ayrıca kamuya*açıklanmamış özel bir durumu yoktur.*

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/690074

BIST

Hangi hususta bir bilgin,görüşün var ki seni deyyus....Bir tane güzel haber gönder de dişimizi kıralım...

8. Herşey bir yana bende herkes gibi kar dan zarar ettim ama diğer yandan alım için fırsat kolluyordum sağolsun bu fırsatı bir kaç arkadaş verdi de sudan ucuz olan bir şirketin hatırı sayılır ortaklarından oldum. Bu hisselerin kıymetini bilmeyenler için üzülüyorum. Her ne olursa olsun ben inanıyorum ki gün gelecek tüm borsa istanbul ağzı açık izleyecek birisi satsada bizde alsak diyecek. Bu arada herkese pusulalarını iyice ince leyerek oylarını kullanmalarını ve bu vesile ile hayırlısının olmasını dilerim.

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 148/499 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •