Sayfa 148/616 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    0.20 ekside 1.5 eksi sıkınti nerde çözebildinizmi?
    bu polho ya özel bi durum değil bence bistte tüm hisseler neredeyse aynı durumda alıpta para kazanan ancak içeriden bilgi alan tüyo alanlar filan .... yani sıkıntı ülkenin içinde bulundugu durumda ve bu durumu kullanan kötü niyetli insanlarda ... düşünsenize millet olarak ne kadar fırsatçıyız degilmi gıda satanlar ve diğer sektörler olsun zam yapmak için bahane arıyorlar zaten durum ortada ülke zor durumda fakat bundan bile çıkar sağlama peşinde insanlar herkesin gözü bir birinin cebinde olmuş önce zihniyet değişecek toplumda ki düzelme olsun mesala ben telefon sektöründeyim 4 senedir kırılmaz camı 9 tl ye takıyorum ama fırsat bu fırsat diyen diger komşu telefoncu 15 tl ye takıyor ben 5.5 tl kazanıyorum o 10.5 hangisi dogru olan sizce ?
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

2. Avrupa abd dağıldi allah sonumuzu hayır etsin kuresel enerji sıkintisimi bu nedir dogalgaz uçmus fiyatı

3. Bistin nereye inecegini tahmin eden yokmu hisseden ümidimi kestim ben inmesi sorun yaratmiyor bist nerden döner.varmi bir çalismasi olan.

4. Fastaki kimyayı bitirmişler

Şirketimizin bağlı ortaklığı Polisan Kimya San. A.Ş. 05.10.2021 tarihli
    Yönetim Kurulu kararı ile FAS'ta yapı kimyasalları alanında faaliyet gösteren
    ve sermayesinin %99'una sahip olduğu Polisan Maroc'daki paylarının tamamını
    216.833 ABD Doları bedelle ilişkili taraf olmayan Muhammet Kürşat Haddat'a
    devredilmesine karar verildiğini bildirmiştir.

Pandeminin de etkisi ile pazar için öngörülen satış hedeflerine
    ulaşılamaması, yanı sıra, grubun yalınlaşma ve Türkiye'deki kimya
    faaliyetlerinde derinleşme stratejisi doğrultusunda alınan bu karara istinaden,
    Polisan Maroc hisseleri 216.833 ABD doları karşılığında nakit olarak satılmış,
    hisse transferi gerçekleştirilmiştir.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    ......... yanı sıra, grubun yalınlaşma ve Türkiye'deki kimya
    faaliyetlerinde derinleşme stratejisi doğrultusunda alınan
    bu karara istinaden,
    türkiye dışında üretimi veya iştiraki varmı ?
    yalınlaşmak istiyorsan kimya faliyetlerine odaklanmak istiyorsan ilk önce yunanistan daki fabrikayı sat sonra liman işine stratejik ortak bul ve pendikdeki 175 bin m2 arsayı atıl tutma ya proje yapın ya satın.küçük ortagın aklı bu kadar çalışıyor büyük ortak sen göremiyormusun )))
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

7. A koduğumun yavşağğ 200 bin dolara kadar düşmüş.

Sayfa 148/616 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •