Sayfa 148/505 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. A1 kapıtal hızlandı bıraz, geçen hafta ıletısım uzmanı nazlı hanım, bu hafta yenı genel mudur, şubat ayında a1 ın yenı bınasıaı gececegını dusunuyorum. A1 kapıtal artık sureklı canlı yayınlar yapmaya başladı nazlı hanım ıle bırlıkte sosyal medya hesaplarında. Yavaş yavaş, a1 guzellemelerı başlatıyorlar. Yıkar, boyar temızler 1 mılyara satar murat bunu..

2. "Şirketimizin 12.01.2022 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; Şirketimizde vekaleten Genel Müdür olarak görev yapan Sn. Mehmet Selim TUNÇBİLEK'in bu görevinin sonlanmasına, Sn. Mehmet Serkan ESENPAK'ın Şirketimiz Genel Müdürü olarak atanmasına karar verilmiştir."

3. Yavaş yavaş, a1 guzellemelerı başlatıyorlar. Yıkar, boyar temızler 1 mılyara satar murat bunu..
    Müşterisi hazır o malların Şahocuğum. İnan bana. Sadece zamanlamayı ayarlıyor. SPK'daki klikleri bilerek bekletiyor onay işini. Çünkü aynı zamanda esas sözleşme de onaylanacak ve aynı gün halka arz kararı bile çıkabilir. Şayet RTALB'deki payları arz ederse, bilki bu şirketi satacak.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Müşterisi hazır o malların Şahocuğum. İnan bana. Sadece zamanlamayı ayarlıyor. SPK'daki klikleri bilerek bekletiyor onay işini. Çünkü aynı zamanda esas sözleşme de onaylanacak ve aynı gün halka arz kararı bile çıkabilir. Şayet RTALB'deki payları arz ederse, bilki bu şirketi satacak.
    Halka arz için ayrı bir başvuru gerekıyor demişti hayek, bu sadece sermaye artırım kararının başvurusu

5. rta nın a1 kapıtaldekı paylarını a1 girişime aldırır, otomatıkmen a1 kaptılan % 43 luk a1 payının, a1 girişim uzerınden %75 ne sahıp olur buda şu demek, % 43 un % 75. % 32.25 yapar. yanı murat guler % 32,25 a1 kapıtal hıssesı olur. guzel iş, hesap , kıtap soran yok. AMA ARTIK YETER !! ınsanları aptal yerıne koydukları

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Halka arz için ayrı bir başvuru gerekıyor demişti hayek, bu sadece sermaye artırım kararının başvurusu
    Yönetim Kurulu toplantısını kastettim. Mesel bugün SPK onayı gelse, akşama Muratçığım halka arz başvurusunu yapar. Her şeyi hazırdır, çünkü adamın işi bu, demek istedim.

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    rta nın a1 kapıtaldekı paylarını a1 girişime aldırır, otomatıkmen a1 kaptılan % 43 luk a1 payının, a1 girişim uzerınden %75 ne sahıp olur buda şu demek, % 43 un % 75. % 32.25 yapar. yanı murat guler % 32,25 a1 kapıtal hıssesı olur. guzel iş, hesap , kıtap soran yok. AMA ARTIK YETER !! ınsanları aptal yerıne koydukları
    Bence RE-PİE'nin fonlarından birine aldıracaklar. Tahvil ihracı onaylanır onaylanmaz şakkadanak 100 milyonluk satış yaptılar. Bu para Londra'dan geliyor sanki. Muratçığımın kliği çok esaslı bu sefer. Allah yürü ya kulum dedi bir kere, kimse tutamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    rta nın a1 kapıtaldekı paylarını a1 girişime aldırır, otomatıkmen a1 kaptılan % 43 luk a1 payının, a1 girişim uzerınden %75 ne sahıp olur buda şu demek, % 43 un % 75. % 32.25 yapar. yanı murat guler % 32,25 a1 kapıtal hıssesı olur. guzel iş, hesap , kıtap soran yok. AMA ARTIK YETER !! ınsanları aptal yerıne koydukları
    üzülme şaho kardeş tecavüz kaçınılmaz olunca zevk almaya alışıyor insan olaydan hep beraber şapıldık bu tescilli dolandırıcı MG tarafından ve devam yani,ayrıca şikayet edelim diyosun ya ettik gelen cevapta kendin vermişin şedilen şeyin davası olmaz dediler bana,ayrıca a1 gen.müdürü çalışanlara % 50 ZAM vermiş tabiki senin paranla....durmaya devam ....

Sayfa 148/505 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •