Sayfa 148/246 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Günaydın Dore ve Herkes,

FX anlamında bende durum şu şekilde:

GBPJPY: Hala zararda beklemedeyim (şu an -85 PİP). İşlem STOP olmadı.

CADJPY: Baydı, +10 falan kapadım gece

USDJPY: +17 PİP şu an, ve gına geldi. Veri sonrası harekete geçmesini temenni ediyorum. SL seviyesini gece güncelledim. REM: 58 PİP

XAUUSD: D1 Trend hala aşağı yönde diye H4 zaman diliminde de sürekli SELL fırsatlarını kolluyorum. Bekleyen SELL Emrim var biraz aşağıda. Gönül ister ki içinde bulunduğumuz şu H4 mum Boğa Mumu olarak kapansın. Bu durumda pusuya yattığım seviyeyi güncelleyeceğim.

GBPUSD: Düpdüşük riskli SELL fırsatı var. Ama veri sırasında baya sallayacaklar yatırımcıyı ve halihazırdaki işlemlerimin o sallantı sırasında saçma şekilde SL olma ihtimali var. Bu duurmda gözlem altında tutmam gereken parite sayısını arttırmanın bir alemi yok. Yani bu paritede işleme girmiyorum

Saygılar
    FX'e gelecek olursak....Bekleyen Emirler devreye girmiş (XAUUSD hariç)

GBPJPY: An itibariyle +68 PİP. Hedef: ANV

CADJPY: An itibariyle +45 PİP. Hedef: ANV

USDJPY: An itibariyle +33 PİP. Hedef: ANV (Bu arada ALIM işlemi STOP oldu: -57PİP)

XAUUSD: Bekleyen emri güncelledim. Henüz devreye falan girmedi. Hayırlısı olsun.

Herkese selamlar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ve yine dayanamayıp işlemleri kapadım. Haftabaşına dönmüş oldum böylece bakiye anlamında.

Amerikalılar zaten öğle yemeğinden yeni gelmiş olmalılar. "Aaaa, biz neden böyle yaptık ki... Hemen trendi ters yöne döndürelim" diyebilirler...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Benimki de boksör hastalığıymış... Balonla voleybol oynarken artistlik yapıp smaç basayim dedim. Balona hemde
    Kolum boşa çıkmış boksörlerdeki gibi.. Doktor hareketli anlatmıştı birde
    Omzumdaki kas zedelenmiş. Günlerce uyutmamıştı ağrıdan..
    Ben bunun ne olduğunu hiç bilmiyorum. Yaşayan birini de tanımadım. benim çevremde iki laftan birisi fıtık Amele hastalığı... Bazen de kaburga kırığı veya parmak kırığı.

Benim yazın kaburgam kırıldı. Çok kötü bir şey, nefes alırken çok zorlanıyor insan. O bölgeyi alçıya almak mümkün olmadığından dinlenerek iyileşmesini beklemek zorunda kalıyor insan. Maçıma da 2-3 ay kalmıştı. Çok kötü bi zamanlaması olmuştu.

Sağlık ne ilginç bir şey. Normale hepimiz "en önemlisi sağlık" deriz. Ama sağlık gidince iliklerimize kadar hissederiz ne kadar önemli olduğunu?

Doktor hareketli nasıl gösterdi? Çok merak ediyorum Allah affetsin Dore

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Tedaviden sonra bana pilates egzersizleri önerdi.. Kaslarını uzat dedi.. Ne kadar esnek olursa zarar görme ihtimalin o kadar azalır dedi.. Ebru Şallı'yı açıp pilates yaptım..
    Pilates harika bir şey. Ama kadınlar sahiplendi bir kere. Ben kimsenin Selim pilates yapıyormuş demesini göze alamam mesela Eminim hemen sağdan soldan espriler gelmeye başlayacak "Doğum gününde sana hediye olarak tayt alacağım"

Toplum sadece kadına baskı yapmıyor, biz erkekler üzerinde de baskılar var (böyle bir sosyal mesaj vermek istedim)

Bu videoda bu amca 100 Yaşında. (Şu anda 103 falan)

Doktor hareketli nasıl gösterdi? Çok merak ediyorum Allah affetsin Dore
    https://www.hizliresim.com/b6k31d0

Aha da böyle hareketler yaparak gösterdi

Boksörlerde olurmuş bu genelde.. Kol boşa çıkıyormuş ki hakikatende ben balona vurucam diye boşluğa salladım kolu ve o an acı hissettim..

Şimdi de çok balon oynarım minik kankamla ama voleybolcu havasına girmeden

Pilates harika bir şey. Ama kadınlar sahiplendi bir kere. Ben kimsenin Selim pilates yapıyormuş demesini göze alamam mesela Eminim hemen sağdan soldan espriler gelmeye başlayacak "Doğum gününde sana hediye olarak tayt alacağım"

Toplum sadece kadına baskı yapmıyor, biz erkekler üzerinde de baskılar var (böyle bir sosyal mesaj vermek istedim)

Bu videoda bu amca 100 Yaşında. (Şu anda 103 falan)

Doğru

Hemen yapıştırıyorlar yaftayı.. Gizli gizli yapın Selim bey açın Ebru Şallıyı

Pilates gerçekten güzel

https://www.hizliresim.com/b6k31d0

Aha da böyle hareketler yaparak gösterdi

Boksörlerde olurmuş bu genelde.. Kol boşa çıkıyormuş ki hakikatende ben balona vurucam diye boşluğa salladım kolu ve o an acı hissettim..

Şimdi de çok balon oynarım minik kankamla ama voleybolcu havasına girmeden
    Ayy Selim bey şöyle bir sağ kolla çakayim boşluğa dedim ağrı girdi yaa koluma

Dow 33260 dan döndü.. 33380 şu an..

33240 a yazdım olacak şey mi. Başarısız trade e yeni bir örnek izlicez yine Kara geçince kapatmayıp zararda bekleyen trader..

Sayfa 148/246 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •