Sayfa 148/990 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Viop XLVII

SPOT, en iyi satıcı BofA alış tarafına geçti,

2. Bekliyoruz oylede saglam tepemiyor. Yanlis mi sayiyorum dalgayi yoksa halbuki iyi gidiyordu simdiye kadar.. : (

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Caho corona da kaçırdın raali yı şimdi o hazırlık bu hazırlık. Hahaha.
    Tüm 2 senede yapmadığını son 4 aydı yaptı dikkatini çekerim... Koronada malak gibi alan da mal oldu son 4 ay... Önümüzde ki 1 ayıda belki bir önceki 4 ay kıskanır...

4. Dünyanın üçte 2 si su
    Aslında bilim adamları bu konuya ağırlık verip, basit ve ekonomik yöntem bularak deniz suyunu damıtmaları lazım.
    Uzaya adam gönderilen şu teknolojide ve üstelik dünyanın üçte ikisi su ile doluyken susuzluk çekiyoruz yaw
    Dedem bi adamı eliyle işaret ederek derdi ki,
    Bu adamı sulu dereye götürür susuz getirir derdi.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
    Bofa bildiğin robot. O da az parası olan için. Alır satar satar alır. Sanki elinde tutuyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    haydaaa, burdaki cehapeli arkadaşlar 6-7 sene evvel istanbul barajlarında doluluk oranı çok düştüğü zaman hiç biri climate change falan demiyodu, tek sorumlu akp belediye diyodu, onun için şeettiydim ben.. demek ki yanılmışım

bu cehape kitle zaten 20 senedir herhangi b seçimi kaybettiğini dahi kabul etmedi.. ya çaldılar, kediler trafoya girdi, ya millet iki kilo makarnaya oy verdi, ya millet cahil, ya bunlar bidon kafa, falan filan.. lakin cehapeliler asla seçim kaybetmedi

muharrem -adam kazandı" diyecek oldu, o akşam linç ettiler adamcağzı, sen nasıl böyle bi cümle kurarsın diye.. hakkatten farklı bi güruh, insanlık tarihinde başka bi ülkede falan böyle bi güruh yaşamış mıdır hiç bilemiyorum altan

Halay çekiyorsunda bende güzel horon oynarım , yalnız ben parti demedim imamoğlu üzerinden yazdım
    koltukta Karakemal otursa ne fark edecek Yüce rabbim vermedikten sonra ,
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Ipeke tavana gidiyor... Diğer arkadaşlar da gidecek... 700 liradan satarım kozal ı 1 haftaya diye düşünüyorum

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun sasa ile yeşile oynaya bilirler ,
    grafında 103-105 arası bir hareket alanı mevcut
    duydu sesimi yine 100 geldi bakalım devamı çalışıcak mı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 148/990 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •