Sayfa 149/639 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    10001 adetle 33,satış bekleyen 77.114 adet
    Tesekkur ederim üstad....

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    10001 adetle 33,satış bekleyen 77.114 adet
    dostum yok mu hiç olumlu bir gelişme...
    şirket yönetimi veya yetkilisiyle görüşebildin mi...

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    dostum yok mu hiç olumlu bir gelişme...
    şirket yönetimi veya yetkilisiyle görüşebildin mi...
    İlişkili alacak sorunu çözülüyor ama şirketin genel durumu kötüye gidiyor.Yani KAP'a gelecek haber nasıl bir etki yaratacak,kestirmek güç.Nereye kadar itme kuvveti yaratır;ana pazara geçiş başvurusuyla birlikte aynı haber içinde mi,yoksa ayrı haber olarak mı gelecek,bu konular muamma.

Haber akışını iyi yönetemezlerse,fiyat hedeflerini aşağı doğru revize etmek durumunda kalabiliriz.Beyannameye yetişeceği konusunda karamsarım.Bana göre Mayıs daha baskın gibi..

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    İlişkili alacak sorunu çözülüyor ama şirketin genel durumu kötüye gidiyor.Yani KAP'a gelecek haber nasıl bir etki yaratacak,kestirmek güç.Nereye kadar itme kuvveti yaratır;ana pazara geçiş başvurusuyla birlikte aynı haber içinde mi,yoksa ayrı haber olarak mı gelecek,bu konular muamma.

Haber akışını iyi yönetemezlerse,fiyat hedeflerini aşağı doğru revize etmek durumunda kalabiliriz.Beyannameye yetişeceği konusunda karamsarım.Bana göre Mayıs daha baskın gibi..
    3 gundur 0.33 kapatiyor sanki itme kuvveti olusturacak gibi iptal etsem mi ki yaw satisi

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku

Burada önemli olan ilişkili alacak sorununu bencecozme yöntemleri ... Acaba ne doğrultuda çözüm üretecekleri konusunda bilginiz varmı üstad ?

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku

Haber akışını iyi yönetemezlerse,fiyat hedeflerini aşağı doğru revize etmek durumunda kalabiliriz...
    fiyat hedefi hangi aralığa revize ediyorsunuz hocam..

7. bekleyip görecez itici gücü ama bence kuvetli ve ileri olacak gibi

Sayfa 149/639 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •